Üçüncü nesil iPhone SE'nin detayları sızdırıldı

Apple tarafından önümüzdeki yılın ilk yarısında piyasaya sürülmesi beklenen üçüncü nesil iPhone SE hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Apple'ın nispeten uygun fiyatlı olduğu için tercih edilen iPhone SE serisinin yeni üyesinin tasarım olarak tam ekrana geçmeyeceği iddia edildi.

Üçüncü nesil iPhone SE'nin detayları sızdırıldı
Üçüncü nesil iPhone SE'nin detayları sızdırıldı
GİRİŞ 29.12.2020 14:57 GÜNCELLEME 29.12.2020 14:57

Uygun fiyatlı iPhone modeli iPhone SE 2020, geçtiğimiz nisan ayında resmi olarak tanıtılmış ve oldukça iyi satış rakamları elde etmişti.

Apple'ın üzerinde çalıştığı yeni iPhone SE 3 modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. 

iPhone SE 3 ile boyut büyüyecek

Apple'ın yine dönemin şartlarına göre uygun fiyatlı olarak satışa çıkaracağı yeni modelin,  iPhone SE Plus veya iPhone SE 3 ismiyle gelmesi bekleniyor.

Ayrıca telefonun, tasarım olarak iPhone 8 Plus'a benzeyeceği ve önceki modele göre daha büyük ekran (6,06 inç) taşıyacağı belirtiliyor.

TouchID desteğine sahip olacak telefon, çift arka kamera ile karşımıza çıkacak. Ayrıca bazı iddialara göre iPhone SE 3 modelinde ekran çentiği yer almayacak. Ancak bu şimdilik çok düşük bir ihtimal.

Son olarak telefonun, iPhone 12 modellerinde yer alan A14 Bionic işlemcisinden güç alacağı ve 5G desteğiyle geleceği söyleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı