Google’dan bütçe dostu telefon: JioPhone Next

Google, Android sistemini daha da yaygınlaştırmak için oldukça uygun fiyatlı JioPhone Next modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. JioPhone Next isimli telefon 50 dolar fiyatla piyasaya sürülecek.

Google’dan bütçe dostu telefon: JioPhone Next
Google’dan bütçe dostu telefon: JioPhone Next
GİRİŞ 07.09.2021 09:40 GÜNCELLEME 07.09.2021 09:40

Google, Jio telekomünikasyon şirketi ile anlaşarak 50 dolar fiyatıyla 4G telefon üretecek. Google iş birliği ile üretilecek yeni telefon JioPhone Next olarak adlandırılırken, yakında ön siparişe açılacak ve 10 Eylül’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Güney Kore'den Apple ve Google'a şok: Uygulama içi ödemeyi yasakladıGüney Kore'den Apple ve Google'a şok: Uygulama içi ödemeyi yasakladı

Bu film setlerini Google Haritalar ile gezebilirsinizBu film setlerini Google Haritalar ile gezebilirsiniz

JIOPHONE NEXT ÖZELLİKLERİ

İlk etapta Hindistan pazarını hedefleyen JioPhone Next, Android 11 sürümü ile beraber 5.5 inç boyutlarında HD bir ekrana ve Snapdragon 215 yonga setine sahip olacak. 2GB/3GB RAM ve 16GB/32GB dahili depolama seçenekleri sunacak telefon, 13 MP tek bir arka sensör, 8 MP ön kamera dizilimine sahip olacak ve 2500 mAh pilden güç alacak.

ASIL AMAÇ ANDROID’I YAYGINLAŞTIRMAK

Google tarafından bütçe dostu olması beklenen telefon, pahalı telefonları zor elde edebilecek insanları hedefliyor ve daha fazla insanın Android ekosistemine katılması ile beraber teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanması bekleniyor.

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı
ESK'dan et fiyatlarını düşüren hamle