iPhone SE 3 tasarımı sızdırıldı

Apple tarafından önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen üçüncü nesil iPhone SE modeli için teknik detaylar ve tasarım özellikleriyle ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

iPhone SE 3 tasarımı sızdırıldı
iPhone SE 3 tasarımı sızdırıldı
GİRİŞ 11.09.2021 10:26 GÜNCELLEME 11.09.2021 10:26

iPhone SE ilk olarak 2016 yılında iPhone 5 kasasıyla tanıtılmış ve büyük bir popülarite yakalamıştı. Serinin ikinci nesli bu yıl tanıtılmış ve yine büyük satış rakamlarına ulaşmıştı. Şimdi de iPhone SE serisinin üçüncü modeli üzerinde çalışmaların başladığı Ming-Chi Kuo tarafından paylaşıldı.

Apple’dan ilginç iPhone uyarısı: Kameranız bozulabilirApple’dan ilginç iPhone uyarısı: Kameranız bozulabilir

Çinli bir kaynak tarafından yayınlanan görsellerde, üçüncü nesil iPhone SE daha modern görünmenin yanı sıra, daha küçük bir gövde ve köşeli bir tasarım sunuyor. Akıllı telefon arkada, oval bir blok içine yerleştirilmiş flaşlı tek bir kameraya sahip. Önde ise biraz daha küçük olan çentik göze çarpıyor.

iPhone SE 3'ün, 5G desteği, Apple'ın A14 yonga seti ve yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı sunması bekleniyor. Ayrıca Apple'ın daha büyük ekranlı ve ön kamera için deliği olan bir iPhone SE Plus hazırladığına dair söylentiler de var . Bu akıllı telefon için parmak izi sensörü, ekranın altına veya kasanın yanına yerleştirilebilir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi