Ellere var, Windows 7'ye neden yok?

Windows XP ve Windows Vista için çıkartılan Internet Explorer'ın final sürümünü, çiçeği burnunda olan ve test süreci devam eden Windows 7'ye kurmaya çalıştığınızda bu görüntüyü alıyorsunuz.

Ellere var, Windows 7'ye neden yok?
Ellere var, Windows 7'ye neden yok?
GİRİŞ 20.03.2009 02:59 GÜNCELLEME 28.10.2019 14:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Internet Explorer 7'nin hantallığını unutturacak kadar hızlı olan Internet Explorer 8, final sürümüyle ve Türkçe arabirimiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu sürümün getirdiği hız, yeni özellik ve güvenlik imkanlarından faydalanmak isteyen Windows 7 kullanıcıları ise maalesef hayal kırıklığına uğradı.

Yeni tarayıcıyı Windows 7'ye kurmak istediğinizde aşağıdaki görüntü ile karşılaşıyorsunuz.

O Görüntü

:: Sizce neden böyle bir şey yapılmış olabilir? Forumda tartışalım.

Hakkı Alkan - http://shiftdelete.net

YORUMLAR 3
  • Erdi Durkan 15 yıl önce Şikayet Et
    İnternet Explorer. Ben yıllardır Mozilla kullanıyorum ne zaman İnternet Explorer açsam bi zaman sonra hata raporu alıyorum donma oluyor kasma oluyor hele hele her windows yüklediğim zaman güncelleme ile gelen İE7 yi kurmuyorum rezalet sekme açarken kısa kitlenme oluyor yani 5 para etmez bileşenlerden bile kaldırın bunu Mozilla sevmiyorsanız Opera kurun oda bir elternatif =)
    Cevapla
  • Levent Yuksel 15 yıl önce Şikayet Et
    Explorerdan Yakın Gelecekte Kurtuluyoruz. Microsoft W3C karşı olan saçma direnişin'de beyaz bayrakları çekti Explorer 8 den sonra Explorer ismiyle dahi tüm çekirdeğiyle kalıdırılıyor! Israil'in yok olmasından sonra sevinebileğim en büyük haber bu olurdu. Dünyanın en hızlı ve en sağlam çekirdeğin olan ve safari ve operanında kullanması olduğu webkit moturunu kullanıp farklı bir isimde browser ile girecek piyasaya ama artık webkit moturu baz alacağın W3C standardının dışında olmayacak! bende dahi tüm web geliştiricilerine hayırlı olsun kurtulduk..
    Cevapla
  • fatih sarıkaya 15 yıl önce Şikayet Et
    boşversene. eğer internette tarayıcı olarak explorer dan başka taracıyı olmasaydı sanırım internet kullanmazdım. bu kadar donan kasan insanın canını sıkan bi virüs dahi yazabildikleri sanmıyorum.nefret ettiğim hayatta 2 şeyden biride explorer denen tarayıcıdır. firefox kadar rahat bi tarayıcı varken neden exp. bekleyim ki. 1 numara firefox.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi başladı!
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi