iPhone SE'den ipucu sızdı!

iPhone 7 ve iPhone SE'ye dair internete sızan fotoğraflar, yeni modeller hakkında ipucu veriyor.

iPhone SE'den ipucu sızdı!
iPhone SE'den ipucu sızdı!
GİRİŞ 20.03.2016 12:01 GÜNCELLEME 20.03.2016 13:48

Geçtiğimiz gün YouTube'da yayınlanan video, Apple'ın birkaç gün sonra tanıtması beklenen 4 inç'lik iPhone SE'ye ve bir sonraki amiral gemisi iPhone 7'ye ait bazı detayları gözler önüne serdi. Söz konusu sızıntılarda bir doğruluk payı varsa görüntülerdeki Çin yapımı kılıfların, söz konusu iki modele ait olduğu tahmin ediliyor.

Unbox Therapy adlı YouTube kanalı tarafından yayınlanan videoda iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen kılıfın iPhone 6 ve 6S'in aksine daha büyük ve asimetrik bir kamera bölmesine sahip olduğu anlaşılıyor. Bu da hem iPhone 7 hem de iPhone 7 Plus'ın zaten bir süredir dolaşan söylentilerle de uyumlu bir biçimde çift lensli kameralarla geleceğine işaret ediyor. Diğer yandan elbette standart iPhone 7'nin aslında yalnızca geniş bir tek lensli kamera sistemiyle gelmesi de olası. Zira şimdiye kadar çift lens kamera dedikodusu yalnızca Plus sürümler için ortaya atıldı.

Sızdırılan kılıfın alt tarafında ise Apple'ın Bluetooth ve Lightning audio özellikleri için bir kulaklık çıkışından vazgeçtiğini düşündürüyor. Aynı bölümde yine iPhone 7'de çift hoparlör çıkışı olacağına dair de bazı işaretler var.

iPhone SE'ye ait olduğu söylenen kılıfta ise cihazın iPhone 5 ve 5S'in tasarımından bazı izler taşıdığını gösteren işaretler söz konusu. Benzer yuvarlaklaştırılmış ses tuşlarının geleceği anlaşılsa da, iPhone SE'de bu tuşların konumları daha farklı bir yerde ve bu da aslında iPhone SE'nin son yıllardaki iPhone'lar gibi kavisli kenarlara sahip olacağı söylentileriyle uyumlu görünüyor.

KAYNAK: CHİP ONLİNE
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!