iPhone 7'nin Türkiye fiyatı belli oldu!

iPhone 7'nin resmi tanıtımına az bir zaman kalan, telefonun Türkiye fiyatı belli oldu.

iPhone 7'nin Türkiye fiyatı belli oldu!
iPhone 7'nin Türkiye fiyatı belli oldu!
GİRİŞ 05.09.2016 10:10 GÜNCELLEME 05.09.2016 10:19
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Apple, 7 Eylül'de, yeni telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’un duyurusunu resmi olarak yapmayı planlıyor. Tanıtım etkinliği yaklaştıkça yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Apple iPhone 7 fiyatı hakkında dünya genelinde farklı iddialar ortaya atılmaya devam edilirken, alışveriş mağazalarından birisi olan Vatan Bilgisayar, iPhone 7'yi internet sitesinde listeledi.

iPhone 7'nin fiyatı

Apple’ın cihazın teknik özellikleri konusunda henüz bilgi vermediğini ürün açıklamasında vurgulayan firma, iPhone 7 fiyatını 3.799 TL olarak belirlemiş durumda. Ancak bu fiyat üzerinde değişiklikler olabileceğini ve net fiyatın tanıtım etkinliğinde ortaya çıkacağını unutmamalısınız.

Habertürk

YORUMLAR 22
  • İhtiyar Konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ah bizdeki o yabancı hayranlığı yokmu birde 36 ay taksitle telefon iki yılda eskiyecek borcu üç yılda bitecek
    Cevapla
  • YUH 7 yıl önce Şikayet Et
    Sabancının bir deyimi vardı vah vah vah... Holding sahipleri bile bir telefona bu kadar para vermezken 36 ay vade ile operatörden telefon alan sonradan görmeler ve her versiyonunu aldım bunu da alırım diyecek kadar 'zengin' geçinenler özellikle sizler bu bayramda fakir fukarayı iyi gözetin. Hem bu fiyat 7nin 32gb versiyonu içindir muhtemelen 3 ay sonra 7s plus 128gb çıkınca 4500-5000 lira olur rothschild olan alsın da başı göğe ersin.
    Cevapla
  • gerçek 7 yıl önce Şikayet Et
    ne bu arabamı satıyor
    Cevapla
  • fani 7 yıl önce Şikayet Et
    .. Ülkemiz için Allah için yapmayın. Kapitalistlere paramızı kaptırıyoruz. Hükümet yerli işletim sistemi ve katlanabilir telefon için en kısa zamanda adım atmalı. İphone dediğin sey nedir. İşlemci yazılım ve ekrandan ibaret. Yazılımın en iyisini ve en güvenlisini yapmamız gerek. Milli olmalı. Akıllı telefonda amaç dünya insanını takip etmek dinlemek. Yeni güvenli bir cihazla bunu engellersek kişisel güvenliği ön planda tutup üretim yaparsak tüm dünya ürünü kapışacaktır tabiri caizse...
    Cevapla
  • Fani 7 yıl önce Şikayet Et
    Mü'min kardeşlerim; Reklam yapmak için söylemiyorum yıllık gelirim elhamdulillah çok çok yüksek. İşveren olarak iş hayatındayım. Ama şu telefonlara 4000 tl verenleri görünce şaşkınlıktan ağzım açık kalıyor. Eski kafalı biride değilim. Hepinizden daha çok teknolojiyle iç içeyim. Kullanmasını seviyorum ve tam anlamıylada kullanıyorum. Bu kadar parayı notebook için verirdik. Yazıktır..Günahtır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!