Poyraz Karayel neden final yaptı? Gerçek sebebi

01 Mart çarşamba günü itibariyle Poyraz Karayel dizisinin final bölümü sosyal medyada günün en çok konuşulanları listesine girdi. Peki Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel neden bitiyor? İşte asıl sebebi

Poyraz Karayel neden final yaptı? Gerçek sebebi
Poyraz Karayel neden final yaptı? Gerçek sebebi
GİRİŞ 01.03.2017 17:40 GÜNCELLEME 01.03.2017 17:40
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kanal D Poyraz Karayel dizisi neden bitiyor? İşte hayranlarını üzen o kararın ayrıntıları haberimizde... Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği; başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın yer aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel final bölümü sosyal medyada günün en çok konuşulanları listesine girdi Peki Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel neden bitiyor? 

POYRAZ KARAYEL NEDEN BİTİYOR?

Poyraz Karayel dizisinin final kararı izleyiciyi üzerken neden biteceği ise büyük merak konusu oldu. Konuyla ilgili dizinin yapımcılarından gelen açıklamaya göre reytinglerde göstermiş olduğu performans nedeniyle dizinin final yapma kararı aldığı öğrenildi.

Poyral Karayel dizisinin konusu

Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel, iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiri'yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül'ün, yanına girdiği patronu Bahri Umman'ın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaz'a emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyraz'ın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

Dizinin ikinci sezonunda ise Poyraz ve diğer karakterlerin aslında üvey babası olduğunu öğrendiği İsmail Karayel, sonradan ortaya çıkan babası Adil Topal ve kardeşi Neşet Topal ile yaşadığı maceralar anlatılır.

Dizinin üçüncü sezonunda Poyraz'ın iki yıldır ortaya çıkmaması herkesi derinden sarsmıştır. Poyraz'ın girişimciler ve istihbarat ile yaşadığı maceralar anlatılır.

POYRAZ KARAYEL FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Ayşegül ölümle burun buruna gelen babası için düşünmeden ateşe atlar. Ama Ayşegül ve Bahri içeride mahsur kalırlar. Poyrazlar son anda yetişerek onları dışarı çıkarmayı başarırlar. Fakat Bahri’nin durumu kritiktir. 

Poyrazlar Eda’nın yardımıyla Savaş’ın peşine düşerler. Bu arada Savaş Bahri’nin hastanede olduğunu öğrenir ve o da yarım bıraktığı işi tamamlamak için harekete geçer. 

Çınar'ın ölümüyle çıldıran Nevra ise her şeyin sorumlusu gördüğü Ayşegül'ü oğlunun yanına göndermeye karar verir. Poyraz’ın bu sefer Ayşegül’ü korumak için onunla beraber saklanmaktan başka çaresi yoktur.

YORUMLAR 25
  • huseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    poyraz neden her sabah olmuyor nedan
    Cevapla
  • Buğra 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan ben bu dizi gibi bir aşkı bu kadar güzel konu eden bir başka dizi bulabileceğimi sanmıyorum
    Cevapla
  • ... 7 yıl önce Şikayet Et
    keşke bitmeseydi en sevdiğim diziydi :(
    Cevapla
  • adam 7 yıl önce Şikayet Et
    70. blümde miydi neydi albay poyraza senin filmin nasıl bitiyor diye sorduğunda poyraz birbirerini çok seven 2 genç var bunlardan kız olanı ölüyor erkek olanı akıl hastanesine yatıyor demişti
    Cevapla
  • ben 6 yıl önce Şikayet Et
    evet . ben oradan anlamıştım finalin yakın olduğnu .
    Cevapla
  • Mehmeet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bitmesine uzuldumm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!