Yozgat'ta kahreden kaza: Anne ve baba öldü, çocukları yaralı!

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde meydana gelen kazada Mehmet Akol, otomobilinin kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı yöndeki bariyerlere çarptı. Kazada baba Akol, anne Sevim Akol öldü. Çocukları M.K.A (3) ve M.A. (11) yaralandı.

Yozgat'ta kahreden kaza: Anne ve baba öldü, çocukları yaralı!
Yozgat'ta kahreden kaza: Anne ve baba öldü, çocukları yaralı!
GİRİŞ 06.03.2023 12:01 GÜNCELLEME 06.03.2023 12:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre kaza; Akdağmadeni ilçesi D-200 Karayolu üzeri Şahnaderesi mevkiinde meydana geldi. Sürücü Mehmet Akol (44) idaresindeki 66 HB 605 plakalı Fiat marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp karşı yola geçerek bariyerlere çarptı.

ANNE VE BABA ÖLDÜ, ÇOCUKLARI YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada araç şoförü ile eşi Sevim Akol (43) olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan çocukları M.K.A. (3) ve M.A. (11) yaralandı. Yaralılar 112 Acil servis ekiplerince Akdağmadeni Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, Araba sürmek iyi şoför anlamina gelmiyor,benim her türlü Ehliyet sinifini olmasina ve sayisiz km ye Ragmen.yinede iyi Şöfür degilim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Rahmetiyle Muamele Eylesin Allahım Acil Şifalar Versin
    Cevapla
  • Leyla 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Yavrulara şifa versin rabbim ve onları korusun.
    Cevapla
  • İ.tepe 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah geride kalan çocuklara yardım etsin. Bu nasıl acı arkadaş.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı