Esra Erol'dan duygusal mesaj

İkinci kez anne olan ünlü sunucu Esra Erol, duygusal bir açıklama yaptı

Esra Erol'dan duygusal mesaj
Esra Erol'dan duygusal mesaj
GİRİŞ 02.12.2015 16:43 GÜNCELLEME 02.12.2015 16:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İkinci çocuğunu kucağına alan Esra Erol, Instagram hesabından bebeğiyle birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Erol, altına şu notu düştü:

“Yaşamın, mucizenin yaşandığı anlardaki hisleri tarif etmek kolay değil... Sadece sevincim de bile gözyaşı var ne yollardan geçtim, ne süreçler atlattım. Boğazım düğüm düğüm olduğunda bile anlatamadım yaşadığım acıyı, kendimi üzerken çevremi üzmemeye özen gösterdim. Sanıldığı kadar güçlü değilim aslında, bir tarafım hep kırılgan. Ama tevekkül ettim sabrettim ve her zaman olduğu gibi Yaradana sığındım. Hamd olsun bugüne, hamd olsun bu yaşadığım duygulara. Ömer’imi kucakladım ya binlerce şükür, iki kolumda evlatlarım. İkisi de Allah’ın emanetleri. Evdeki düzen, yeniden öğrendiklerimle çok şükür daha iyiyim. Hepinizi sevgiyle selamlarım.”

YORUMLAR 2
  • Murat Sekmen 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah analı babalı büyütsün. Olmayanalarada cenabı Mevla hayırlı zamanda hayır bildiği şekilde ve hayırlı evlat nasip eylesin
    Cevapla
  • mehmet Ömeroğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Esra Hanım, Ağırbaşlı, Hanımefendi,naif. inançlı sunucu kardeşimizdir. Allah; Vatanımıza, milletimize,ailesine hayırlı evlet nasip eylesin. Kardeşimize sağlık sıhhat ve afiyetler dilerim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bu nasıl kibir! Hamit Altıntop'un tepki çeken sözleri!
Ferrari en güçlü otomobilini tanıttı! 820 beygirlik canavar! Fiyatı inanılmaz