"Yüzük takmıyorum çünkü bir nedeni var!"

Murat Dalkılıç, yüzük takmamaları konusunda çıkan söylentilere bir açıklık getirdi.

"Yüzük takmıyorum çünkü bir nedeni var!"
"Yüzük takmıyorum çünkü bir nedeni var!"
GİRİŞ 21.03.2016 10:16 GÜNCELLEME 21.03.2016 10:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç, moda haftasında objektiflere yansıdı. Yeni evli çift, yüzük takmamaları konusuna açıklık getirdi.

Geçtiğimiz Ağustos’ta evlenen Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, önceki akşam bir davete katıldı.

Ünlü çiftin, alyans takmadığı görüldü. Güzel oyuncu, “Yüzük benim için sadece aksesuar” derken Dalkılıç, “Bizim için manevi değeri daha yüksek olan şeylere önem gösteriyoruz. Yüzük takmışsın takmamışsın çok önemli değil” diye konuştu.

Murat Dalkılıç’ın Merve Boluğur için söylediği sözler şu şekilde…

“Evde oyuncuyla birlikte yaşamanın artıları var. Bir proje geldiğinde Merve’ye soruyorum, her zaman fikir alışverişi yapıyoruz” dedi. Katıldığı bir organizasyonda “Merve, doğru proje ayağına evde yatıyor”

Murat Dalkılıç bu açıklamalarına açıklık getirerek şu şekilde konuştu…

“Latife yapmıştım. Aslında, şarkıcılar yatıyor. Oyuncular sette 20 saate yakın mesai harcıyor, biz öyle değiliz. Stüdyo ortamında çalışıyoruz. Çay, poğaça partileri yapıyoruz. Oyuncular kadar zor şartlarda çalışmıyoruz. Merve Reklam filmi çekimine gitti, neredeyse bir gün sürdü.” Şarkıcı, çocukları olursa adını Uzay koyacaklarını da sözlerine ekledi.

Merve-Murat çifti bebeklerinin adını uzay koyacaklarını şimdiden deklare ettiler.geçtiğimiz günlerde aralarında çıkan alyans kavgası ile gündeme gelen Merve Boluğur ile Kırk yılda bir gibisin şarkıcısı Murat Dalkılıç gündeme daha olmamış çocuklarına isimlerini koydu bile. Bir zamanlar Kuzey Güney dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Nerve Boluğur ile şarkıcı Murat Dalkılıç bebeklerinin isimini Uzay koyacaklarını ifade etti. 

YORUMLAR 2
  • Mantar Kafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Sorduk mu!
    Cevapla
  • hadde 8 yıl önce Şikayet Et
    gençleri rahat bırakın. size ne.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı