Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun düğününden detaylar

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 14 Mayıs'ta Cunda Adası'nda gerçekleştirilen törende hayatlarını birleştirdiler. Ünlü çiftin düğününe aile yakınları ve dostlarının yanı sıra sanat dünyasından bir çok ünlü isim katıldı. İşte Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin en mutlu gününden detaylar..

GİRİŞ 16.05.2016 16:38 GÜNCELLEME 16.05.2016 16:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 14 Mayıs'ta Cunda Adası'nda gerçekleştirilen törende hayatlarını birleştirdiler. Ünlü çiftin düğününe aile yakınları ve dostlarının yanı sıra sanat dünyasından bir çok ünlü isim katıladı. İşte Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin en mutlu gününden detaylar.. 

14 Mayıs Cumartesi akşamı Cunda Adası Ortunç Koyu'nda gerçekleşen düğünde, yaklaşık 300 davetli katıldı. Davetliler arasında Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, Engin Altan Düzyatan- Neslişah Alkoçlar, Bergüzar Korel, Esra Ronabar - Barış Falay, Fahriye Evcen- Burak Özçivit, Kenan İmirzalıoğlu’nun yayınlandığı dönemde fenomen haline gelen “Ezel” dizisindeki rol arkadaşları Cansu Dere, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener da düğünün konukları arasındaydı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun şahitliğini Ahmet Sınav, Sinem Kobal’ın şahitliğini ise vefat eden teyzesi Gülay Dereci’nin eşi Erdal Dereci yaptı.

Ortunç Koyu'nda gerçekleşen nikah töreni için özel bir platform kuruldu. Platform somon çiçeklerle süslendi. 

Kobal nikâh anında duvağıyla yüzünü kapattı ve imzalar atıldıktan sonra duvağını açtı.

Ünlü çift birlikte bir ömür geçirmek üzere 'Evet' dediler. 

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’dan “evet” yanıtını alınca eşinin elini öptü. Ünlü oyuncunun bu jesti konuklar tarafından büyük alkış aldı.

Düğüne davetliler ellerinde ‘Sinem Kenan’ etiketi olan masa numara kartlarıyla giriş yaptı. Kartlar, çiçek şeklindeydi. Masalarda ve dekorda beyaz güller kullanıldı. Çift, nikah alanına düğün marşı ile girdi ve Ta Tragoudia Mou şarkısı eşliğinde konuklar arasından yürüdü. Çift, ilk danslarını ise Fly to the Moon adlı şarkı eşliğinde yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun babası ve annesi Mustafa-Yıldız İmirzalıoğlu düğün alanına birlikte geldi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun ve Sinem Kobal çiftinin Ayvalık Cunda Adası Ortunç koyundaki düğün törenlerine misafirler geniş güvenlik önlemleri altında düğünün gerçekleşeceği ala giriş yaptı.

Ünlü çiftin düğününe basın mensupları alınmazken, girişte konukların görüntüsünün alınmasına izin verildi.

Gazetecilerin alınmadığı düğünde, nikahın kıyılmasının ardından bir süreliğine otelin dışına çıkan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, basın mensuplarına poz verdi. İmirzalıoğlu, “Çok şükür, Allah tamamına erdirdi. Buraya kadar geldiniz, iki gündür çok ciddi bir efor sarf ettiniz. Bunun farkındayız. O yüzden size ‘merhaba’ demek istedik” diye konuştu.

Düğünde pasta kesiminin ardından İsmail Altunsaray sahneye çıktı. Ankara havalarını söylemek için sahneye gelen Altunsaray’dan Köprüden Geçti Gelin şarkısını isteyen Kenan İmirzalıoğlu sayesinde ailenin en yaşlıları halay çekti. Altunsaray’ın programının sonlarına doğru İmirzalıoğlu Sinem Kobal’a ithafen Mühür Gözlüm türküsünü rica etti. 

Konuklar düğün ertesi sabahtan otelden ayrılırken yeni evli çift tekneyle balayına çıktı. Davetliler fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşıp bu güzel günü ölümsüzleştirdi.

YORUMLAR 2
  • Ceyda 7 yıl önce Şikayet Et
    Baskalarinin Nikah törenine laf edenler. Kendileri her türlü eğlenceyi yapıyor ...
    Cevapla
  • Asi 7 yıl önce Şikayet Et
    Çapulcular nerdesiniz Sinama Sanatcımız Oya Aydoğanın cenazesi varkan sanat dünyası şaşalı düğün yapmış..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler