Klip yönetmeni Murad Küçük gözaltına alındı

Ataşehir'de bir evde ticareti yasak olan ve yurda kaçak yollardan sokulan hayvanların bulunduğu ihbarı üzerine adrese baskın düzenledi.

GİRİŞ 03.07.2016 14:26 GÜNCELLEME 03.07.2016 14:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul'da ticareti yasak olan, yurda kaçak yollardan sokulduğu tespit edilen hayvanları koleksiyon ve beslemek amacıyla evinde tuttuğu iddia edilen Murad Küçük gözaltına alındı. Küçük ifadesinin ardından serbest kaldı...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, Ataşehir'de bir evde ticareti yasak olan ve yurda kaçak yollardan sokulan hayvanların bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlatarak, adrese baskın düzenledi. 

Adreste yapılan aramalarda, 1 şahin cinsi kuş, 2 atmaca cinsi kuş, 1 geko cinsi kertenkele, 1 yılan, 7 tarantula cinsi örümcek, 1 Sakallı Ejder olarak bilinen sürüngen, 1 baykuş, 1 gelincik, 1 piton cinsi yılan ve 1 bukalemun ele geçirildi.

YORUMLAR 17
  • mmed 7 yıl önce Şikayet Et
    bu iklime ait olmayan canlılar bir şekilde doğaya bırakılırsa sonuçlar kötü olur. örn. çin sazanı istilası, asya domuzu, kara mamba yılanı bunlar kıta değiştirdikten sonra yayıldılar.
    Cevapla
  • Biyolog 7 yıl önce Şikayet Et
    Pö dediginiz canlı bir tür örümcek degildir. Ancak orumcegimsiler sınıfındadır. Ayrıca et ile beslendiği icin kizdirmasanizda zaten saldirir :) Bu arada akreplerde orumcegimsiler sınıfından canlilardir. 8 bacakli ise orumcegimsiler , 6 bacakli ise böcek :)
    Cevapla
  • Hasan ALP 7 yıl önce Şikayet Et
    sizene hemşerim millet kedi köpek enük besliyo ozaman herkesi gözaltına alın.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    cok cahilsin
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    1-2 tanesi dışında hepsi petshoplarda var! sadece hayvanlara yazık! komşular rahatsız olmuştur! abartacak bir şey yok!
    Cevapla
  • Aşağılayan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanseverler nerede diye bağırmayın. Hayvanseverler ancak müslümanlardır. Bağıracaksan müslümanlara nerede diye bağır. Kafir sadece kendini sever. Ağacı, yeşili, dağı, karı, yagmuru ve hayvanı sadece onu yaratanı seven sevebilir.
    Cevapla
  • omer 7 yıl önce Şikayet Et
    kafirlerde de kemalata medar bazı seciyeler bulunabilir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi