Ünlü manken Larissa Gacemer Türk vatandaşı oluyor

İzmirli model Burak Gacemer'in eşi olan Larissa Gacemer Brazilya vatandaşlığından vazgeçerek Türk vatandaşı oluyor. Pek Türk vatandaşı olan Larissa Gacemer kimdir? İşte biyografisi

Ünlü manken Larissa Gacemer Türk vatandaşı oluyor
Ünlü manken Larissa Gacemer Türk vatandaşı oluyor
GİRİŞ 13.10.2016 11:17 GÜNCELLEME 13.10.2016 11:28

LARİSSA TÜRK VATANDAŞI OLMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

İzmirli model Burak Gacemer'in Brezilyalı eşi Larissa Gacemer, Türk vatandaşlığına geçmek için gün sayıyor. Yakışıklı mankenle 5 yıldır evli olan güzel model, önceki gün İzmir Konak Nüfus Müdürlüğü'ne giderek gerekli evrakları teslim etti. 

Türk vatandaşlığına geçmek için sabırsızlanan Larissa Gacemer, bu anını "Bugün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı için evraklarımızı teslim edip, başvurumuzu yaptık. İnşallah en kısa zamanda güzel sonuçlanır" notuyla instagram'da paylaştı. (Takvim)

larissa-gacemer-evli-mi

LARİSSA GACEMER KİMDİR?

Larissa Gacemer 5 Kasım 1988 tarihinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinde doğmuştur. Larissa Gacemer'in kızlık soyadı Rodrigues’dir. Bir ablası vardır. 

17 yaşında modellik kariyerine başladı. Türkiye'ye gelmesinden önce Brezilya'da 4 yıl tiyatro eğitimi almış.

Görev aldığı Reklam kampanyaları sebebiyle ABD, Fransa, İngiltere, Japonya ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu bir çok ülkede çalışmalarda bulunmuştur.

2011 yılında İzmir'e bir reklam kampanyasıyla çalışmaya giden Larissa Gacemer bir İstanbul defilesinde eski basketbolcu eşi Burak Gacemer ile tanışmıştır, tanışıklıkları; Brezilya döndükten sonra da internet üzerinden görüntülü konuşmaya devam eden ikili, Larissa’nın sonra da İstanbul'a gelerek Mayıs 2011’de evlenmeleriyle son bulmuştur.

2012 yılında “Krem” dizisinin yönetmeni telefonla arayıp “Krem” dizisinde rol almasını istemiştir. Bu dizide Duygu Yetiş, Kenan Ece, Ebru Akel ile beraber oynadı.

İngilizce ve Portekizçe bilen Larissa Gacemer, tam olarak Türkçe konuşamamaktadır.