Mustafa Ceceli ile Selin İmer evlendi

Eski eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan bir hafta sonra Selin İmer'le evleneceğini açıklayan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli gizli nikahla evlendi.

Mustafa Ceceli ile Selin İmer evlendi
Mustafa Ceceli ile Selin İmer evlendi
GİRİŞ 11.07.2017 09:20 GÜNCELLEME 11.07.2017 09:20
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Çubuklu Vadi Konaklarında sadece aile üyelerinin ve çok yakınların katıldığı bir nikahla evlenen Ceceli ve İmer, görüntü vermemek için özel önlemler aldı.

GİZLİ NİKAHLA EVLENDİLER

Hürriyet'ten Sayit Duemaz'ın haberine göre; sitenin güvenlikleri gazetecilerin görüntü almasına fırsat vermezken, kiralanan villa davetlilerin dışında kimseye söylenmedi.

TATİLİ YURT DIŞINDA YAPACAKLAR

Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in nikah sonrası yurt dışı tatiline gideceği öğrenildi.

SELİN İMER KİMDİR?

Merhum iş adamı İnsel İmer ile Canan İmer’in kızları Selin İmer, 14 Ocak 1983'te doğdu. İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları’nda orta öğrenimini tamamlayan sosyetik güzel, ABD’ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı. Yedi yıl yurt dışında hayatını sürdüren Selin İmer, ülkeye döndükten sonra pek çok isimle anıldı. Selin İmer’in adı Doruk Kaya, Alican Ulusoy ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle anılmıştı. Barcelona’nın yıldız futbolcusu Arda Turan ile adı anıldı. Fakat her iki isim de iddiaları yalanladı. Kürk giydiği için ünlü isimler tarafından eleştirilen Selin İmer, “Şuna param yetmiyor' desene! Hayvanı ben mi katlettim?” cevabını vererek büyük tepki çekmişti. Bir dönem fazla kilolarıyla dikkat çeken Selin İmer, Şeyda Coşkun’dan yardım alarak bir buçuk ay gibi kısa bir sürede 10 kilo vermeyi başarmıştı.

YORUMLAR 20
  • Govhar 6 yıl önce Şikayet Et
    Ismailova
    Cevapla
  • Yaren 6 yıl önce Şikayet Et
    Her koyun kendi bacağından asılırmış
    Cevapla
  • Melek 6 yıl önce Şikayet Et
    Sinem ceceli bundan guzelmis
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne ceceliymiş arkadaş hergün burda haberini görüyoruz Yen'i haberleri görür gibiyim ceceli yine baba oluyor ceceli Doğum hediyesi villa satın aldı ceceli pırlanta aldı ceceliden kötü haber evlilikleri çatırdıyor vs. vs.
    Cevapla
  • Yaren 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten kendileri haber
    Cevapla
  • İnce 6 yıl önce Şikayet Et
    Bundan da ayrılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partili başkanlar sinir uçlarını kaşıyor! Dertleri yine mağduriyet mi?
Son dakika: Erdoğan'dan Irak'ta tarihi açıklamalar! 'Hazırız' deyip mesajı verdi...