'Geğirme cezası' İstanbul'da ödendi

Viyana'da, döner yedikten sonra geğirdiği için 70 avro para cezasına çarptırılan Bosna Hersek asıllı Edin Mehic, İstanbul’da ağırlandı.

'Geğirme cezası' İstanbul'da ödendi
'Geğirme cezası' İstanbul'da ödendi
GİRİŞ 02.03.2016 16:30 GÜNCELLEME 02.03.2016 16:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Döner ikram edilen Mehic’e, kesilen “geğirme cezası” için ev sahibi restoran zinciri yetkilileri tarafından temsili 70 avroluk çek takdim edildi

RESTORAN ZİNCİRİ AĞIRLADI

Avusturya'nın başkenti Viyana'da soğanlı döner  yedikten sonra geğirdiği için “Görgü kurallarını zedelediği” gerekçesiyle 70 avro  para cezası alan Bosna Hersek asıllı Edin Mehic, bir döner restoran zinciri  tarafından İstanbul'da ağırlandı.

CEZASI 225 TL

 Alınan bilgiye göre, 27 yaşındaki Edin Mehic, Viyana'daki Prater  Eğlence Parkı'ndaki bir büfeden, 7 Şubat'ta soğanlı döner yedikten sonra  Avusturya polisi tarafından görgü kurallarını zedelediği gerekçesiyle 70 avroluk  (225 TL) para cezasına çarptırıldı

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Yaşadığı olaya çok şaşıran ve ilginç bulduğu için ceza makbuzunu  sosyal medyada paylaşan Mehic, bir anda sosyal medyada Gündem haline geldi.

İSTANBUL'A DAVET ETTİLER

Kasap Döner adlı restoran zinciri de olay üzerine Mehic'e sosyal  medyadan ulaşarak İstanbul'a davet etti.

BERABER İSTANBUL TURU YAPTILAR

Şirket yetkilileri tarafından Mehic'e İstanbul turu yaptırıldı.  Gezinin ardından şirketin yöneticileri ile Edin Mehic firmanın Ortaköy'deki  şubesinde birlikte yemek yedi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Global Restoran Yatırımları A.Ş.  Genel Müdürü Bahar Özürün, Behic'i İstanbul'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu  söyledi.

Cezanın çok haksız ve adaletsiz olduğunu savunan Özürün, "Bizler  firmamız olarak verilen cezanın haksızlığını ve dönerin ne kadar sağlıklı bir  yiyecek olduğunu vurgulamak  için Behic Edin’i İstanbul’a davet ettik.  Döneri  çok seviyormuş ve haftada 2-3 kez döner yediğini söylüyor. Verilen cezanın  dönerle bağdaştırılmaması gerekiyor” şeklinde konuşu.

Mehic ise İstanbul'daki yediği dönerin, şu ana kadar diğer ülkelerde  yediği en iyi döner olduğunu belirterek, yaşadığı olayın sosyal medyada bu kadar  büyüyeceğini tahmin etmediğini dile getirdi. Davranışının tamamen istem dışı  olduğunu söyleyen Mehic, “Avusturyalı polisler bana ceza kesileceğini  söylediklerinde sadece gülüp geçtim. Birkaç gün sonra evime gelen ceza makbuzu  beni daha da şaşırttı. Bana ceza verilmesinin çok komik olduğunu düşünerek,  sosyal medya hesabımda paylaştım. Daha sonra İstanbul'a davet edildim ve çok  mutlu oldum. Bu nazik davet ve güzel insanlarla tanıştığım için çok mutlu oldum"  ifadelerini kullandı.

    Edin Behic'e yemeğin ardından Bahar Özürün ve firma yetkilileri  tarafından temsili olarak 70 avroluk çek takdim edildi.

YORUMLAR 1
  • Boş işlerde 8 yıl önce Şikayet Et
    Üstümüze yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beştepe'de gece saatlerinde sürpriz zirve! Erdoğan 2 ismi çağırdı: Kritik kararlar çıkacak
Filistin topraklarında bir işgal var!