Rüyada sandala bindiğini görmek ne demek? Rüyada sandalda kürek çekmek ne anlama gelir?

Rüyada sandal görmek, genel olarak bakıldığında hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin mutlu olacağı, isteklerinin bir bir gerçekleşeceğine ve küçük şeylerle büyük mutluluklar yaşayacağına yorumlanır. Rüyada sandala binmek, çaba ve mücadelelerin boşa çıkmayacağına delalet eder. İşte rüyada sandal görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada sandala bindiğini görmek ne demek? Rüyada sandalda kürek çekmek ne anlama gelir?
Rüyada sandala bindiğini görmek ne demek? Rüyada sandalda kürek çekmek ne anlama gelir?
GİRİŞ 23.12.2020 09:39 GÜNCELLEME 23.12.2020 09:40

Rüyada sandal görmek, iyi ve güzel şeylere delalet eder. Rüyayı gören kişinin sıkıntılarından kurtularak bundan sonraki hayatında her şeyin tadını çıkararak mutlu günler yaşayacağına işaret edilir. Rüya sahibinin bu zamana kadar çektiği sıkıntı ve mücadelelerin karşılığını alarak birçok işinin gönlüne göre olacağına yorumlanır. Rüyada sandal görmek, rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı olarak farklı yorumlanabilmektedir. Bundan dolayı rüyanın nasıl görüldüğü dikkate alınmalıdır. 

RÜYADA SANDALA BİNMEK

Rüyada denizde sandala bindiğini gören kişinin güzel ve keyifli anlar yaşayarak çok mutlu olacağına işaret edilmektedir. Rüyada sandala binmek, rüya sahibinin küçük şeylerle büyük mutluluklar yaşayacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin keyfinin yerine geleceğine delalet edilir. Rüyada sandalla gezdiğini gören kişinin bu zamana kadar sabırla ettiği dualarının kabul edileceğine, istediği işler için ettiği mücadelelerin hayırlısıyla gerçekleşeceğine işaret edilir. 

RÜYADA SANDALDA KÜREK ÇEKMEK

Rüyada sandalda kürek çektiğini gören kişinin çok büyük gayretlerle çalıştığına ve bu gayretlerinin neticesinde güzel işler başaracağına, eğitim ve iş hayatında hak ettiği yerlere geleceğine yorumlanır. Rüya sahibinin iş hayatında geldiği makam sayesinde maddi olarak çok rahatlayacağına işaret edilmektedir. Rüyada sandalda kürek çekerek gezmek, rüya sahibinin istediği birçok şeyde başarılı olacağına ve sevdikleriyle vakit geçireceğine yorumlanmaktadır. 

RÜYADA SANDAL BATMASI

Rüyada sandal görmek çok hayırlı iken rüyada sandal batması pek hayırlı değildir. Rüya sahibinin karşılaşacağı sıkıntılı ve hüzünlü günlere işarettir. Rüyayı gören kişinin hayatının beklenmedik bir şekilde altüst olacağına yorumlanmaktadır. 

RÜYADA DENİZDE SANDALLA GEZMEK

Rüyada denizde sandala bindiğini gören kişinin gerçek hayatında çok hayırlı ve keyifli bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin ruhsal olarak dinginleşeceği ve kendini dinleyerek yenileneceğine yorumlanmaktadır. Rüyada sakin ve dingin bir suda sandalla gezmek, rüya sahibinin hedeflerine doğrudan odaklanarak gerçekleşmesi için çok uğraşacağına ve sonunda başaracağına delalet etmektedir. Bekar birinin rüyada sandalla gezmesi, evlilik teklifi alacağına delalet edilmektedir. 

ALİMLERİN YORUMLARINA GÖRE RÜYADA SANDAL GÖRMEK

Seyyid Süleyman: Rüyasında bir kayık veya sandal yaptığını gören, ev yapar yahut yeni bir işe başlar. Bunları sattığını gören, evini elden çıkarır. İşini bırakır. Yeni, geniş sandal ve kayık; karlı ise kullanışlı eve delalet eder. Sandalın kırılıp tahtalarının dağıldığını görmek; işinin bozulmasına yahut hanenin harap olmasına işarettir. Sandalın denizde battığını gören, evinden veya geçim sıkıntısından dolayı kedere düşer. Eski, dar bir sandal veya kayık, sıkıntılı eve yahut işe ve rızka delalet eder. Sandalın denizde batması, mal kaybına da işarettir.

Molla Cami: Rüyada balıkçı kayığını görmek, rızık ve faydaya işarettir. Rüyada garip bir şeye bindiğini gören kimse, bir kadınla evlenir. Yahut düşmanına galip gelir veyahut bir yere yolculuk yapar ya da ondan mal kazanır. Rüyada görülen yelkenli kayık üzüntü, keder ve sıkıntıları gidermeye ve gönlün açılmasına işarettir.

Nablusi: Rüyada garip bir şeye bindiğini veya malik olduğunu ya da ona galip geldiğini gören kimse, bindiği şeye nispet edilen yerden bir kadınla evlenir veya bir cariye satın alır. Yahut düşmanına galip gelir veyahut bir yere yolculuk yapar, ya da ondan mal kazanır. Rüyada geçit kayığını görmek, ona binen kimse için bazen da Allah (C.C.)'in lütuf ve merhametine delalet eder. Geçit kayığına yakın görülen şey rüyayı görenin yakınlarıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı