Gaziantep Kadem'in 'Aile ve Baba' konulu fotoğraf yarışmasının kazananları açıklanıyor

KADEM SANAT çatısı altında, Kadın ve Demokrasi Derneği Gaziantep Temsilciliği öncülüğünde, Gaziantep Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen “Aile ve Baba” temalı fotoğraf yarışmasında heyecanlı bekleyiş sona eriyor.

Gaziantep Kadem'in 'Aile ve Baba' konulu fotoğraf yarışmasının kazananları açıklanıyor
Gaziantep Kadem'in 'Aile ve Baba' konulu fotoğraf yarışmasının kazananları açıklanıyor
GİRİŞ 23.10.2021 17:12 GÜNCELLEME 23.10.2021 17:12

Yüzlerce fotoğraf arasından dereceye girenler, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın, KADEM Gaziantep Temsilcisi Sabiha Doğan’ın katılımlarıyla Gaziantep’te düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak. Objektiflerin aileyi oluşturan temel yapıtaşlarından biri olan babaya odaklandığı yarışmada, bazen gölgesine sığındığımız çınar, bazen sırtımızı yasladığımız yüce bir dağ, bazen de en güvenli liman olan babalarımıza sanatın gözünden bakılıyor. Tecrübeli jüri heyetinin yarışmaya gelen bine yakın fotoğraf arasından titizlikle yaptığı seçimler sonrasında, dereceye giren fotoğraflar törende ödüllendirilecek. 25 Ekim 2021’de, Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 14:00’te yapılacak ödül töreninde, yarışma birincisine 8.000 TL, ikincisine 6.000 TL, üçüncüsüne ise 4.000 TL para ödülü verilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mevlid-i Nebi Programı düzenlediGaziantep Büyükşehir Belediyesi Mevlid-i Nebi Programı düzenledi


“Aile ve Baba” konulu yarışmanın jüri üyeleri arasında; Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, KADEM Gaziantep Temsilcisi Sabiha Doğan, Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Emre Köksalan, Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. B. Oğuz Aydın, Anadolu Ajansı Baş Foto Muhabiri Sinan Gül ve Anadolu Ajansı Foto Muhabiri Şebnem Coşkun yer aldı. Amatör ya da profesyonel, fotoğrafa ilgi duyan ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen herkesin katılımına açık olarak düzenlenen yarışmanın detaylarına www.kademsanat.com web sitesi üzerinden ulaşılabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!