Orhan Gencebay'ın mermilerini çaldılar

Etiler'de oğlu Altan Gencebay'ın müzik şirketine giren hırsızlar, ünlü şarkıcı Orhan Gencebay'ın "Magnum" marka ruhsatlı tabancasına ait bin mermiyi çaldı.

Orhan Gencebay'ın mermilerini çaldılar
Orhan Gencebay'ın mermilerini çaldılar
GİRİŞ 19.01.2010 10:38 GÜNCELLEME 19.01.2010 10:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Orhan YURTSEVER'in habeeri

Olay, Altan Gencebay'ın sahibi olduğu Yıldız Çiçeği Sokak'taki Kervan Prodüksiyon adlı müzik şirketine dün sabah şirket çalışanı Şahin Çakır'ın gelmesiyle ortaya çıktı. Kapılar zorlanarak şirkete girildiğini fark eden Çakır durumu polise bildirdi.

ALARM DEVRE DIŞI KALDI

Oğul Gencebay basına yaptığı açıklamada şirketteki LCD plazmanın zorlanarak yerinden söküldüğünü, 2 elektronik org ve babasına ait bulundurma ruhsatlı Magnum marka tabancaya ait bin mermi, bir DVD kamerası ve bir dizüstü bilgisayarın çalınmış olduğunu belirtti. Altan Gencebay ayrıca, arkadaki kapının kilidini zorlayarak girdikleri anlaşılan hırsızların, telefon ve alarm kablolarını da kestiklerini tespit ettiklerini söyledi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 1
  • mustafa güzel 14 yıl önce Şikayet Et
    gayet normal. silaha hayır diyenlerin bi çoguda ilk sinir anında silah olsa olmasa sana sıkarım sözcüğüdür adam sanatçı bi ton düşmanı olan dostu olan insan caydırıcı sebepten dolayı silah verilmesi çok normal bişey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası