Annelerini canice öldürdüler!

İzmir Aliağa'da 2 kızkardeş, kendilerine baskı yaptığını öne sürdükleri anneleri Gülseren Süngü'nün elektro şok cihazıyla başına vurup bayılttıktan sonra bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Sorgulamalarında Şeyda P. (19) ve B.P.'nin (17) cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi.

Annelerini canice öldürdüler!
Annelerini canice öldürdüler!
GİRİŞ 13.09.2013 22:37 GÜNCELLEME 16.09.2013 22:48
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saat 07.00 sıralarında, ilçeye bağlı Yeni Mahalle 525 Sokak'ta meydana geldi. Bir süre önce üçüncü eşinden boşandıktan sonra iki kızıyla birlikte yaşamaya başlayan ve birahanede garson olarak çalışan Gülseren Süngü (39), mesai bitimi sabaha karşı saat 03.00 sıralarında evine gitti. İddiaya göre bir süre sonra minibüs şoförü olan erkek arkadaşı E.Ş.'ye (27) 'İbo gelecek, benden habersiz eve gelme' yazılı telefon mesajı geldi. İlerleyen saatlerde E.Ş. tüm aramalarına rağmen Gülseren Süngü'den cevap alamadı. Olaydan şüphelenen, E.Ş. eve gittiğinde Gülseren Süngü'yü kanlar içinde yerde yatarken buldu. Telefonla polisi ve Süngü'nün kızları Şeyda P (19) ve B.P.'yi (17) aradı. İhbar üzerine eve gelen polis ve acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gülseren Süngü'nün özellikle göğüs bölgesi olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 15 bıçak darbesiyle olay yerinde öldüğü belirlendi.

CİNAYET SORGUDA ORTAYA ÇIKTI

Evde, olay yeri inceleme ekipleri delil aradı. cinayet dedektifleri E.Ş.'ye atılan mesaj üzerine Süngü'nün önceden arkadaşlık ettiği 2 kişi, E.Ş., ölen kadının kızları Şeyma P. ve B.P.'yi şüpheli olarak sorguya aldı. Sorgularında Şeyma P. v B.P., annelerinin sabah saatlerinde para verip 'İzmir'e gezmeye gidin' dediğini ve evde bulunmadıklarını söylediler. Sorguda B.P.'nin şüpheli hareketleri ile sağ ayağının topuğunda kan lekesi fark edilince ekipler bunun üzerinde yoğunlaştı. Kan örneğini incelemeye gönderen ekipler, kızları da çapraz sorguya aldı.

İki kız kardeşin sorguda cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Şeyma P. ve B.P.'nin verdiği ifadelerinde, "Annem bize sürekli eve gelip gitme konusunda baskı yapıyordu. Önce bir elektro şok cihazı aldık. Sabah eve gelince cihazla elektrik verdik. Bayılmayınca elimizdeki cihazla başına vurduk. Bayılınca da bıçakladık. Ardından cihazı ve bıçağı eve 500 metre mesafedeki çöp konteynırının içine attık" dediği belirtildi.

İtiraf üzerine cinayet masası ekipleri verilen adresteki çöp konteynırın içinde arama yaptı. Aramada şok cihazı ile cinayette kullanılan bıçak bulundu. Gözaltına alınan diğer 3 şüpheli ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şeyma P. ve B.P.'nin ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    BU İŞLERİN DİNLE MİNLE ALAKASI YOK. Bozukluk her kesimden çıkabilir, en dindar,şeriatla yönetilen islam ülkelerinden bile... belki bazılarınız okumuştur, 2-3 gün önce bazı gazete ve ve haberlerde , aşırı islamcı,şeriatla yönetilen arap ülkelerinden YEMEN de, 8-9 yaşlarında bir kız çocuğunun 40 yaşında biriyle evlendirildiğini, üstelik adamın küçük sübyanla gerdeğe girerek ,ilişki sırasında küçük kızın iç organlarının parçalandığını okumuşsunuzdur. ben haberi POSTA gazetesinde okudum, internette birçok haber kaynağındada var . nasıl, analarını öldüren bu kızların haberinden daha tüyler ürpertici değil mi, üstelik bu olay aşırı dinci bir islam ülkesinde yaşanıyor. yani bozukluk her kesimde olabiliyor, ama öyle ama başka türlü, kimse sudan çıkmış temiz kaşık değildir.ister dindar olsun,ister dinsiz.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. izmirde bu olayın yaşanması çok üzüçü bir olay özellikle aliağada bu olayın olması çok şaşırdım böylesine gençlerin aliağada olduğuna şahit olmadım .. böyle gençler izmirli aliağalı olduğuna inanmıyorum ..
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. çoçuklarımızı küçük ken aile deyerleri örf adetlerimizi ögretmeye başlamadımızda . belli bir yaşa gelipde arkadaş ve illegal örğüt düşünce kuruluşlarına kaptırılan gençlerimize özgürlük adı altına girince aileler cocuklarını kazanmak yıllarca eksik vermediklerini birden vermeye calışırken kaybettiyi evladının kopmuş ailesini kabullenmek istemediyi o denli özgürki annesini bile öldürme hakkı olduguna inanıyor . bu tür olaylar hepimizin başına gelebilir evlatlarımız belli yaşa gelene kadar sevgi şevkat merhamet bilği tecrube inançlarımızı ögretmedimizde başkaları ögretir bizim çanımız olan evlatlarımız bizim katilimiz olur . evlatlarımıza allah rızası için sahip cıkalım ..
    Cevapla
  • oğuzhan 10 yıl önce Şikayet Et
    YOK ARTIK. bunlar nasıl evlat nasıl kız...
    Cevapla
  • oktay çıkmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    abdülkadir küçük e :). :) demek izmirde satanist çok ama nedense satanist cınayetler istanbulda işlenıyor ee napıcaz şimdi izmiri asla alamazsınız izmirliler yobaz değildir :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde