Sokak ortasında genç kadını defalarca bıçakladı

Korkunç görüntülerin adresi yine Tayland'ın Bankok şehri.

GİRİŞ 28.05.2015 11:03 GÜNCELLEME 28.05.2015 14:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir adam sokak ortasında genç kadını defalarca bıçakladı.

Kadın aldığı bıçak darbelerinden sonra sokak ortasında yığılıp kalıken, yardımına çevredeki insanlar yetişti.

Hastaneye kaldırılan kadının durmunun ağır olduğu açıklandı.

YORUMLAR 9
  • HÜSEYN 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okudum da;Olay Adana'nın Tayland ilçesinde(!) geçiyor.Yakında Endonezya-Filipinler-İspanya ilçelerinden de benzer görüntülere hazır olun.
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    tayland adana gibi mi okunuyor
    Cevapla
  • mahmut51 8 yıl önce Şikayet Et
    adam çantayı almaya çalışıyor kız çantayı bırakmıyor ama olmuyor,derdi çanta.Yazıklar olsun ,Sizin en hayırlınız eşinize en iyi davrananızdır. Ben yıllardır sabrediyorum Ne için CENNET için ...inşallah.
    Cevapla
  • Hakan Yürekli 8 yıl önce Şikayet Et
    arsiz insana sabir etsen ne fayda. evlenip ceplerini doldurup ayriliyorlar. kanun kadindan yana. bide ayrildiktan sora tazminat, nafaka ve malindan pay istiyor. varmi böyle kolay ticaret. ne yazikki bu bir sosyal problem olmus durumda ama biz erkekler bu sorunlari hic konusma meselesi etmiyoruz. kadin ama dükkandan öce boyasi alamicak para bulamadi zaman annesine babasina sikayet ediyor kocam bana para vermiyor diye. böyle yasamak istiyen erkeklere kolay gelsin.
    Cevapla
  • Hakan Yürekli 8 yıl önce Şikayet Et
    adami bu duruma getiren sey ne acaba? günlük yasamda kadinin aileyi tümleyici bir rolü oldugu unutulmamali. öyle bir zamanda yasiyorizki evliligi zenginlesmek icin bir unsur olarak kullanan kadinlarin sayisi artmis durumda. evlilik yapipta kocasinin gelirini kardeslerine, bacilarina ve yakin akrabalarina aktarmak isteyen art niyetli cok kadin var. hergün evin icinde ailesinin sorunlarini kocasina tasittirmak isteyen kadinlar evliligi cekilmez hale getiriyorlar. üstüne birde aldatma durumlari eklendinde, delirmis erkeklerin kaba kuvete basvurmasi kacinilmaz. kaba kuveti hos görmüyorum. atesin olmadigi yerde duman olmaz. allah tüm müslümanlari kuranin ve cennetin yolundan sasirtmasin.
    Cevapla
  • Kasım 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adana düzelmez aga :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...