Ankara'da 6 işyeri yanarak kül oldu

Başkentte çıkan yangında 6 iş yeri kullanılmaz hale geldi. Bir beyaz eşya mağazasında sabaha karşı başlayan yangın, kısa sürede çevredeki 5 dükkana yayıldı.

Ankara'da 6 işyeri yanarak kül oldu
Ankara'da 6 işyeri yanarak kül oldu
GİRİŞ 06.07.2009 07:33 GÜNCELLEME 06.07.2009 07:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, İtfaiye Meydanı Temiz sokaktaki bir beyaz eşya mağazasında sabaha karşı başlayan yangın, kısa sürede çevredeki 5 dükkana yayıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Kısa sürede söndürülen yangında, 6 dükkan kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

(aa)

 

YORUMLAR 6
  • Buğra Bora 14 yıl önce Şikayet Et
    muhammed nurullah'a. Ben ve benim gibiler oldukça bu Cumhuriyet illelebet yaşayacaktır.Benimde erkek çocuğum olurs adını Mustafa Kemal koyacağım.sen ve senin gibiler olduğu sürece kimileri gemicik alır,kimileri babasını konumuna bakmadan 15 gün askerlik yapar,kimileri sayaçları 3 katı fiyata alır.sonra dindan imandan bahseder senin gibilerin oyunu alır.
    Cevapla
  • MUHAMMED NURULLAH 14 yıl önce Şikayet Et
    BUĞRA BORA ya. Sen ve Senin gibiler var oldukça Bu ülkede musibetler eksik olmaz. İtfaiye meydanına hiç gittinmi? Hiç gördünmü itfaiye meydanını? Balicilerin mekanı olmuş, Şarapçıların mekanı olmuş, Hertürlü illegal işlerin merkezi olmuş itfaye meydanı. Akşam 08:00 den sonra itfaiye meydanına gir bakalım neler oluyor? Melih Gökçekle şimdi ne alakası var. Melih GÖKÇEK isminin varlığı sen ve senin gibi düşünenleri çatlatıyor ya. Onun için Erkek çocuğum olsa adını Melih GÖKÇEK koyacağım. :) O BENİM BAŞKANIM
    Cevapla
  • Editörün Tersi 14 yıl önce Şikayet Et
    borç batağındaki belediye. ankara borç batağının en dibine girmişken, sayın başkan trilyonlarca lira harcayarak büyük ankara festivali düzenliyor.vay benim canım ülkem...ve bu adama bir tane müslüman çıkıpta hop hemşerim sen napıyorsun demiyor. kazada zarar görenlere geçmiş olsun.
    Cevapla
  • uğur doğan 14 yıl önce Şikayet Et
    buğra bora. ya kardeşim bu ne melih düşmanlığı ne alaka şimdi melih gitmeden ankara felaketten kurtulmaz biraz akıllı konuşun ya aynı zamanda orasının sadece adı itfaiye meydanı anlaşıldımı geçmiş olsun diyeceğinize hala melihle uğraşıyosunuz
    Cevapla
  • alper kahraman 14 yıl önce Şikayet Et
    itfaiye meydanında yangın!. şaka gibi. 5 işyeri nerde yandı. itfaiye meydanında. töbe töbe. yinede geçmiş olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor