Çocuk yuvası girişinde cinayet

Gaziantep'te bir kadın, birlikte yaşadığı ve bir süre önce ayrıldığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Öldürülen kadının 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Çocuk yuvası girişinde cinayet
Çocuk yuvası girişinde cinayet
GİRİŞ 15.04.2010 18:19 GÜNCELLEME 15.04.2010 18:19

Edinilen bilgiye göre, Meral K. (36) Gaziantep Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklarını görmeye gitti. Meral K, bir süre önce nikahsız birlikte yaşadığı, ortak 4 çocuklarının olduğu ve ayrıldığı İsmet D. (38) ile Çocuk Yuvasının çıkışında karşılaştı ve aralarında tartışma yaşandı.

İsmet D, tartışma sırasında Meral K'yi bıçakla ağır yaraladı. Olay yerine çağrılan ambulansla Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine kaldırılan Meral K. kurtarılamadı.

Olay sırasında kızının yanında bulunan anne Hatice K. de İsmet D. tarafından darbedildi. Hatice K. ayakta tedavi edildi.

Meral K. ile İsmet D'nin 12 yıl birlikte yaşadıktan sonra ayrıldıkları ve maddi durumları iyi olmadığı için çocukları Ahmet (2), Enes (3) ve Samet (6) ile Rabia'yı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı yurtlara verdikleri öğrenildi.

Meral K'nın ayrıca 4 aylık hamile olduğu bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu