Devrimin yıldönümünde katliam!

Mısır'da devrimin yıl dönümünde, Mursi yönetimine yapılan darbe protesto edildi. Gösterilere müdahale eden Mısır cuntası 20 kişiyi öldürdü.

Devrimin yıldönümünde katliam!
Devrimin yıldönümünde katliam!
GİRİŞ 26.01.2015 00:10 GÜNCELLEME 26.01.2015 00:32
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Mısır'da 25 Ocak Devrimi'nin 4'üncü yılında düzenlenen gösterilerde hayatını kaybedenlerin sayısının 20'ye yükseldiği belirtildi. 

Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek İçin Ulusal İttifak kaynakları da polislerin müdahalesinde, "İttifak destekçilerinden" 10 kişinin yaşamını yitirdiğini ifade etti.

Emniyet kaynakları ise olaylarda 12 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Öte yandan emniyet kaynakları, Kahire'nin güneydoğusundaki Bedreşin bölgesindeki gösterilerde, 1 polisin pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralandığını iddia etti. Mısır'da Hüsnü Mübarek rejiminin devrilmesiyle sonuçlanan "25 Ocak 2011'deki" olayların yıl dönümü dolayısıyla çok sayıda kentte gösteriler düzenleniyor.

YORUMLAR 12
  • m.h. ömeroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    kral abdullahı kurtaramayan petro-dolarlar seni de kurtaramayacak ve seni petro-dolarlarıyla ayakta tutan pis ingiliz abd uşağı kralının yanına sen de yuvarlanacaksın pis sisi.....
    Cevapla
  • Kurban koçer 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah haklı olanın yanındadır.Kahrolsun darbeci sisi.
    Cevapla
  • Trabzonlu 9 yıl önce Şikayet Et
    avrupa neden kinamiyor?
    Cevapla
  • müslim 9 yıl önce Şikayet Et
    müslüman kardeşler yanlış yapıyor. gel beni öldür diyor. çoğu islam alimi ise cihat yapılması gerektiğini söylyor. müslüman kardeşler bu şekilde ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.
    Cevapla
  • vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    ey sisi sen ve darbelere arka çıkanları alah sizin gibileri helek etsin buynunuz altınızda kalsın ama allahında bir hesabı vardır elbet....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi