Trump ve Clinton karşı karşıya geliyor

Clinton ve Donald Trump, ABD saatiyle 21.00'da (TSİ 04.00) ilk defa televizyondaki bir açık oturumda karşı karşıya gelecek.

Trump ve Clinton karşı karşıya geliyor
Trump ve Clinton karşı karşıya geliyor
GİRİŞ 26.09.2016 15:17 GÜNCELLEME 26.09.2016 15:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray için yarışın şaşırtıcı derecede çekişmeli geçiyor olması ve iki adayın tarzlarındaki farklılığın beklenmedik sonuçlar doğurması ihtimali nedeniyle, 8 Kasım'da yapılacak seçimlerin altı hafta öncesine denk gelen münazaraya olan ilgi yoğun.

Münazarayı takip etmesi beklenen izleyici sayısının, 1980'de Demokrat Jimmy Carter ve Cumhuriyetçi Ronald Reagan arasındaki münazarayı izleyen 80 milyon kişilik rekoru zorlaması bekleniyor.

Planlanan üç münazaranın ilki olan bu akşamki karşılaşmanın ABD saatiyle 21.00'da (TSİ 04.00) başlayarak 90 dakika sürmesi bekleniyor. Münazara New York'taki Hofstra Üniversitesi'nde yapılacak.

Anketlere göre, yakın tarihin en az sevilen iki Beyaz Saray adayı olan Trump (70) ve Clinton (68) bu münazarayı kullanarak seçmenlerin aklındaki bazı soru işaretlerini gidermeyi ve seçim kampanyası sırasındaki bazı hataları telafi edebilmeyi umut ediyor.

Yenişafak

YORUMLAR 1
  • TALHA 7 yıl önce Şikayet Et
    biri soytarı biri şeytan,sizce hangisi gelsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yıllar sonra müjdeli haber! Türkiye ekonomisinde peş peşe gelişmeler...
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...