Trump'ın 'azledildiğini' duymadan ölmedi

Donald Trump karşıtı olan ve ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan yaşlı bir kadın, ''Trump'ın başkanlıktan azledildiğini'' öğrendikten hemen sonra hayata gözlerini yumdu.

Trump'ın 'azledildiğini' duymadan ölmedi
Trump'ın 'azledildiğini' duymadan ölmedi
GİRİŞ 19.04.2017 16:40 GÜNCELLEME 19.04.2017 16:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sağlığını tamamen kaybedene kadar koyu bir Donald Trump muhalifi olduğu bilinen 75 yaşındaki Michael Garland Elliott hayatının son dakikalarını yaşarken, yanındaki dostlarından son bir istekte bulundu.

Elliott, 20 yıl önce boşandığı eski eşi Teresa Elliott'a telefon ederek son kez sesini duymak istedi. Teresa Elliott ise, aradan geçen bunca zamana rağmen, eski eşini son dakikalarında mutlu edecek sözlerin ne olduğunu biliyordu.

''HUZURLU BİR ŞEKİLDE SON NEFESİNİ VERDİ''

The Oregonian gazetesinde yayınlanan ölüm ilanına göre Teresa Elliott, 75 yaşındaki eski eşine son dakikalarında, "Donald Trump görevinden azledildi" dedi. İlanda, Michael Elliott'un bu haberi aldıktan sonra 'huzurlu bir şekilde son nefesini verdiği' belirtildi.

New York Daily News'e konuşan Teresa Elliott ise, "Son anları olduğunun farkındaydım. Onu son anlarında neyin rahatlatacağını da biliyordum ve bu onu gerçekten rahatlattı. Sonra son nefesini verdi" dedi.

''BAKARSINIZ YALAN DA OLMAZ''

Elliott, eski eşine son dakikalarında yalan söylemiş olmaktan dolayı vicdan azabı yaşayıp yaşamadığı sorusuna ise, "Kesinlikle hayır. Güzel bir haberle ona veda edebilecekken neden yapmasaydım ki? Hem belki sonunda bakarsınız, bu bir yalan da olmaz" dedi.

YORUMLAR 3
  • muratb 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz Müslümanlar Kelime-i Şehadet ile son nefesimizi vermek isterken, elin yabancısı, başkasının mutsuzluğu üzerine ölüyor. içlerindeki nefret ateşi onları yakacak haberleri yok
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    ...darisi FETÖnün basina
    Cevapla
  • ottoman 7 yıl önce Şikayet Et
    aga trump ı devirmeye çalışıyorlar sekülerizm yok olacaksın tasavvuf sonsuza kadar var olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!