İngiltere bu Türk'ü konuşuyor

İngiltere ’de Hasan Fidan isimli bir Türk, Bennett’s gölünde yüzen kuğulardan birini keserek yedi.

İngiltere bu Türk'ü konuşuyor
İngiltere bu Türk'ü konuşuyor
GİRİŞ 02.06.2014 16:06 GÜNCELLEME 02.06.2014 16:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiliz tabloid gazetesi London Evening Stantard'ın haberine göre, İngiltere ’de Hasan Fidan isimli bir Türk, Bennett’s gölünde yüzen kuğulardan birini keserek yedi.

Kestiği kuğuyu çantasına koyarken fotoğraflanan 46 yaşındaki Fidan bir görgü tanığı tarafından polise ihbar edildikten sonra gözaltına alındı. Kuşun kuğu olduğunu bilmediğini söyleyen Fidan, “Kraliçeyi çok seviyorum. Polis söyleyene dek yanlış yaptığımın farkında değildim. Özür dilerim” dedi.

"Tadı güzeldi'

İngiltere’deki tüm kuğular, korunmaları amacıyla 12. yüzyıldan beri Kraliçe’ye ait sayılıyor.

Avladığı kuşun kuğu olduğunun da farkında olmadığını söyleyen Fidan, “Ben herhangi bir kuş zannediyordum. Kraliçeye ait olduklarını bilmiyordum” dedi.

Kuğuyu avladıktan sonra ne yaptığını da “Önce tüylerini yoldum. Tadını merak ediyordum. Tadı güzel. Geri kalanını buzdolabına koydum. Sonra polis geldi, bir kuş öldürüp öldürmediğimi sordu. Ben de ‘Evet’ dedim. Polis buzdolabında kalan kısmı aldı” dedi.

YORUMLAR 2
  • melih arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    ...... Bu da birsey mi? Balik avlanmanin yasak oldugu ve sehrin icinden gecen bir nehirde insanlar plastik kancalarla balik avliyor ve tuttuklari baliklari tekrar nehre saliyorlardi. Sadece zevk amacli tutuyorlar baligi. Ama bizimkisi ne yapti? Gozumle gormesem inanmam. Tuttugu baliklari kimse gormesin diye ceketinin ic ve yan ceplerine doldurdu. Guler misin aglar misin? Olay Irlanda'da geciyor. Az cok arastirma yaparsaniz orada bir zamanlar calismaya giden Turklerin neler yaptigini bulabilirsiniz.Nasil bir milletiz anlamak zor vesselam.
    Cevapla
  • Asabi Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    bir türk dünyaya bedel.. . farkımızı belli ediyoruz netekim..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri