Almanya, Esed için kararı verdi

Alman hükümeti, terör örgütü IŞİD’le mücadele için Esed rejimiyle diplomatik ilişkileri yeniden tesis etmeyi planlamadığını bildirdi.

Almanya, Esed için kararı verdi
Almanya, Esed için kararı verdi
GİRİŞ 25.08.2014 15:04 GÜNCELLEME 25.08.2014 15:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Schaefer, Esed rejiminin iç savaşta inanılmaz adaletsizlikler yaptığını vurguladı ve savaşta 200 bine yakın insanın öldüğünü hatırlattı. Schaefer, “Tüm bunların reel politika diye göz ardı edileceğini hayal etmek çok güç. ‘Şimdi Esed’den daha kötü olan IŞİD var. Bu yüzden daha az kötü olanla yatağa girmek zorundayız’ denilmez.” ifadelerini kullandı. Alman sözcü, Suriye rejimiyle siyasi ya da diplomatik temaslarının bulunmadığını; Berlin’de Esed yönetimiyle çalışılmasına dair bir fikir ya da tartışmanın da olmadığını söyledi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • CaharDudayev 9 yıl önce Şikayet Et
    Almanya Dis Tehdit Number 1. Almanya 2.Dunya savasindan yenik cikan ve su anda galip devletlere sadece ateskes anlasmasiyla teslim olmus sahte hukumeti sahte demokrsisi sahte ordusu olan hatta kendi merkez bankasinin altinlari dahi Amerika'da bulunan kukla bir devlettir.Merkel de eski dogu alman vatandasi Stasi ajanlariyla yetismis irkci kafali turk ve rus dusmani bir kadindir.Almanya'nin yugoslavya 'nin parcalanmasi,Hirvatistan ve Sirbistan 'a Bosna katliaminda destegi, PKK nin hamiligi , el bebe gul bebe Almanya'da buyutulmesi, ortadogu ve Filstin'de tutumu,Turkiye'nin AB uyeligine karsitligi ,ardindan Deniz Feneri Davasi , muhbirlik yapmayi kabul etmeyen turklerin asiri sagci irkcilara BND vasitasiyla oldurtulmesi , Gezi olaykari , en guncel ularak Ukrayna'daki kaos, enerji hatlari ve kaynaklarini Rusya Turkiye ve Cin 'den koparmak icindir..Suriye Iran , PKK ve Israil sonrada Gurcistan Ermenistan ve Azerbeycani da kullanarak Turkiye Rusya Cin i. durdurmak icindir.Dusman ulke ve tehdit Almanyadir.
    Cevapla
  • osman emin 9 yıl önce Şikayet Et
    vay arkadaş. kafir esada yardım başladı demek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: İlk açıklama geldi
Yunanistan ve Türkiye'nin ortak yemeği! En iyisi Türk mutfağından seçildi...