Almanya'da ahırdaki kadın cesetlerin sırrı

Almanya'da bir at ahırında bulunan cesetler üzerinde yapılan otopside kadınların yangından önce kurşunlanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Almanya'da ahırdaki kadın cesetlerin sırrı
Almanya'da ahırdaki kadın cesetlerin sırrı
GİRİŞ 21.11.2014 19:13 GÜNCELLEME 21.11.2014 19:13

Almanya'nın kuzeyindeki Schleswig Holstein eyaletine bağlı Rendsburg bölgesi Haale mevkindeki at ahırında çıkan yangını söndürmeye giden itfaiyecilerin bulduğu kadın cesetleri gizemini koruyor. 

Cesetler üzerinde yapılan otopside kadınların yangından önce kurşunlanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Savcılık kadın cesetlerinin ahırın bulunduğu çiftlikte yaşayan 83 yaşındaki anne ile 50 yaşındaki kızına ait olduğunu belirtti. Olayı aydınlatmaya çalışan savcılık yangının ölüm olayını örtbas etmek için çıkarılmış olduğunu üzerinde duruyor. 

Edinilen bilgiye göre kadınlar olaydan yaklaşık bir hafta önce ortadan kayboldu, ancak evlerinin ışığı yanık olarak duruyordu. 

500 kişinin yaşadığı Haale Belediye Başkanı Bernd Holm Morgen Post’a yaptığı açıklamada anne kızın 1998 yılından beri, cesetlerinin bulunduğu çiftlikte yaşadıklarını belirterek, “İkisi de samimi ve huzurlu insanlardı. Kızıyla daha 14 gün önce telefonlaştım. O her zaman yardımsever bir kişiydi.” şeklinde konuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı