''Atatürk'ten bu yana en güçlü lider Erdoğan''

İngiliz medyasının önemli gazetelerinden The Telegraph, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında dikkat çeken bir habere imza attı.

''Atatürk'ten bu yana en güçlü lider Erdoğan''
''Atatürk'ten bu yana en güçlü lider Erdoğan''
GİRİŞ 20.04.2015 13:39 GÜNCELLEME 20.04.2015 13:41
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

The Telegraph gazetesinden Raziye Akkoç'un imzasını taşıyan haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Atatürk'ten bu yana en güçlü Türk lider" ifadesi kullanıldı.

EN KARİZMATİK LİDERLER ARASINDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geniş biyografisinin de yer aldığı haberde "Recep Tayyip Erdoğan'ın şu anda dünyanın en karizmatik liderleri arasında yer aldığını söylemek abartı olmaz" denildi.

ATATÜRK'TEN BERİ BİR İLK

61 yaşında olan Erdoğan'ın Türk ekonomisini ileriye taşıdığına ve politika içerisindeki askeri gücü azalttığına da dikkat çekilen haberde "Modern Türkiye'nin kurucusu Atatürk'ten beri Türk siyasetine bu kadar hakim olan bir isim gelmemişti" ifadesi yer aldı.

YORUMLAR 85
  • inadınaAKP 9 yıl önce Şikayet Et
    bunu bir mhp li ve chpli gercek ülkesini düşünen kardeşlerimiz idrak edemediii
    Cevapla
  • turan turan 9 yıl önce Şikayet Et
    başbuğumuz erdoğanı çok seviyoruz.
    Cevapla
  • edeb"öğretir" 9 yıl önce Şikayet Et
    Başkan ......yorumcu .....benim ezanımı 18.yil susturan birisi "ne dünya lideri nede benim liderim olamaz..... Başkan bunları önce öğren....
    Cevapla
  • Milli 9 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz diyo ki bak bu adam M Kemal kadar bu ülkede sevilen güçlü bir lider. O yüzden M Kemal i nasıl İnönü ile safdışı bırakmışsak bize yeni bir İnönü lazım.Onu yanlızlaştırmamız ve saraya mahkum etmemiz lazım. Sonra ver elini öbür dünya. Bize düşen ingilizin yeni inönüsüne prim vermemek liderimize sahip çıkmak uyanık olmak. RTE yi başkan yapmalıyız ve bu riski ortadan kaldırmalıyız. Zira bizde muhakkak bir milli şef bulurlar.AKP de bulamazlarsa diğer partilerde bulurlar. Zira sinyalleri de geliyo bence.Bu seferkinin ünvanı milli şef olmaz da Gandi olur mesela.Uyanık olalım uyanık.Yoksa bir elli yıl daha ingilizin yahudinin almanın oyuncağı oluruz. Vesselam.
    Cevapla
  • TUĞRUL HAN 9 yıl önce Şikayet Et
    CENABI ALLAH Türk MİLLET'İNE nusreti imdat eyledi de,Şükürler olsun Reis komut han'ı başımıza gönderdi. CENABI ALLAH başımızdan eksik etmesin.ALLAH her işini kolay eylesin,Türkiye Cumhuriyet'i iç ve dış düşmanlarına aman, zaman ve fırsat vermesin. ONU ALLAH'a emanet ediyoruz. Amin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...