Merkel'den Trump'a gönderme!

Angela Merkel, ABD'nin ekonomide gittikçe daha korumacı bir çizgi tutturduğuna yönelik eleştirilere gönderme yaptı.

Merkel'den Trump'a gönderme!
Merkel'den Trump'a gönderme!
GİRİŞ 20.03.2017 06:24 GÜNCELLEME 20.03.2017 06:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Trump'ın ekonomide korumacı bir çizgide görünmesine karşın "Almanya'nın serbest piyasa ve serbest ticaretin güçlü bir savunucusu olduğunu" söyledi.

"HİÇBİR BARİYERDEN YANA DEĞİLİZ"

Hanover'deki CeBIT teknoloji fuarında konuşan Merkel, "Biz serbest piyasadan, serbest ticaretten yanayız. Kesinlikle hiçbir bariyerden yana değiliz. Üstelik "eşyaların interneti" döneminde biz toplumlarımızın birbirine bağlanmasını ve adil bir alışveriş içinde olmalarını istiyoruz. Serbest ticaret tam da bununla ilgilidir" dedi.

Aynı etkinlikte kendisinden önce konuşma yapan Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin serbest ticaret anlaşmasından yana olduklarını belirtmesiyle ilgili konuşan Merkel, bundan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

ABD'de Başkan Donald Trump döneminde, şirketlerin ülke içinde üretim yapmaları ve ABD'li işçi çalıştırmaları konusunda yeni yönetimin yaptığı vurgular, ABD'nin korumacı bir çizgi tutturacağı şeklinde yorumlanmıştı.

YORUMLAR 6
  • 1903 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdi :) krdşm böyle yapılmasının sebebi var :) amaç avrupa da ırkçılar yeniden gelsin amerika işini bilir
    Cevapla
  • Öngörü 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanya eski faşist Almanyaya doğru gidiyor. Güçlendikçe posta koymaya başladılar
    Cevapla
  • Muzo 7 yıl önce Şikayet Et
    Merkel-Trump başbaşa görüşmelerinde; Merkel Trumpa yüz vermediği için medya karşısında intikam için el sıkışmadı. Diyorlar...
    Cevapla
  • Halid bin Velid 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanya kendi çıkarı için İrandaki yatırımlarına karşı Terör ve şer ihraç edilmesi gizli anlaşmalar yaptı. Şer Kuklaların başrol ülkesi
    Cevapla
  • Demokrat 7 yıl önce Şikayet Et
    Alman arabalarinin sahtekarligi yakalandi Alman Vosvoslarin cevreye verdigi zarari gizlemissiniz. Yerli sanayisini korumasi icin Trump'in mazereti bu oldu. Keske bizim de yerli otomuz olsa da Alamanin PIS Vosvoslarina kapiyi gostersek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması