Köylülerin internet isyanı!

Edremit ilçesine bağlı Köprüler köyü gençleri, 2 aydan bu yana internet sorunun çözülmediğini iddia ederek, köy meydanına astıkları pankartla eylem yaptılar.

Köylülerin internet isyanı!
Köylülerin internet isyanı!
GİRİŞ 23.09.2012 23:07 GÜNCELLEME 23.09.2012 23:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İl merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Köprüler köyü gençlerinden Bilal Başak, düzenlenen kampanyalardan yararlanmak için birçok arkadaşıyla evlerine internet hattı çektirdiklerini söyledi.

Yaklaşık 2 ay önce köyden geçen hatlardan meydana gelen sorun sebebiyle bağlantıların kesildiğini ifade eden Başak, sorunun giderilmesi için ilgili firmanın yetkilileri ve müşteri hizmetleriyle defalarca görüşme yaptıklarını ancak bir çözüm bulunamadığını savundu.

Seslerini duyurabilmek için son çare olarak arkadaşlarıyla üzerine ''Parasını ödeyip de hizmet alamadığımız internet için teşekkürler'' yazan bir pankartı hazırlamakta bulduklarını anlatan Başak, köy meydanına astıkları bu pankartın çözüm olmasını ümit ettiklerini belirtti.

Hizmet alamadıkları ve kullanmadıkları internet paketleri için 2 aydır bütün abonelere düzenli fatura geldiğini anlatan Başak, şunları söyledi:

''Bizler de ileride faiz olmasın diye bu ücretleri ödüyoruz. İnşallah bu girişimimiz işe yarar ve internet bağlantımız yapılır.'' .

Köylülerden Abdulrezzak Akpınar ise, resmi yollarla sorunlarına çözüm bulamayan gençlerin bu yola başvurduğunu belirterek, internet sorununun çözülmesini istedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • YusuFB 11 yıl önce Şikayet Et
    haramzade. tt ile başlayan bu kan emici kurum verdiği vermediği hizmet için milltei yolarken bttk mıdır nedir abileride göz yumuyor..eskiden 4 gb. kotamızı bitiremezken şimdi 6 gb. kota 15 günde sıfırlanıyor hemde günde 1 saat internete girmekle...haksız yere kotamızı dolduran bu kuruma ve göz yumanlara hakkımı haram ediyorum
    Cevapla
  • alat asim 11 yıl önce Şikayet Et
    ne teşekkürü, ihmal varsa haram olsun. diğer hatlarda öyle, 3g çalışmıyor, telefonda veya satışta verilen sözler yerine gelmiyor. karşında hakkını arayacak yetkili bulamazsın, seni dinlerler sadece işlerine gelirse birşeyler olabilir. para ödeme konusunda geri adım olmaz, verilecek hizmet verilmemiş olabilir, tüketici hakkını korumanın caydırıcılığı zayıf, yerini bile bulamazsın, bulsanda mesaini değermi değmezmi soruişareti. ne mutlu türküm diyene.
    Cevapla
  • Burak Khan 11 yıl önce Şikayet Et
    yazık.... o altyapıyla köylerde internet olmasına şaşarım zaten..başkentin yanında biz neler çekiyoruz internetten,telefona çıkmayan,,saatlerce telefonda bekletip sorun sizin modeminizde veya bilgisayarınızda diyen :) apartmanınızın kablolarını kontrol ettirin burda sorun gözükmüyo diyen..hattınız 8 mb ı kaldırmıyo düşürmemizi istermisiniz diyen diyen diyeen hep diyen ama icraate altyapıya hizmete gelince hiç bi halt vaatetmeyen reklama harcadıkları paranın az birazını şu kabloları değiştirmek için yeni teknoloji satın almak için kullansalar çok şey değişir...ortalama 750 tl veriyoruz bi kaç sayfa haber okumak için çektiğimiz eziyet pahabiçilmez :) saymakla bitmez...
    Cevapla
  • Ali BULUT 11 yıl önce Şikayet Et
    ttnet'ten kim hizmet alabiliyor ki?. bir yıldır sınırsız internet abonesiyim, kilis şehir merkezindeyim, bir gün dogru dürüst çalışmadı. bir yıl önce ev telefonu bağladılar daha açılmadı. 20'den fazla şikayette bulundum, nazikçe geri dönüyorlar ama çözümü başka birimlere yönlendirip kaynatıp gidiyorlar. tekel olmak böyle sonuçlar doğuruyor demek.
    Cevapla
  • mustafa cakar 11 yıl önce Şikayet Et
    cem yılmazın reklamı gerçek olmuş. 4 - 3 yıldızlı otellerin arasında sezonumun içinde sorunsuz günüm geçmiyor . türk telkom bir yandan tedaş bir yandan kaymakamlık polis bu internet cafecilik yapılacak iş değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı