Putin: Karşılıklı olarak düzeltmek istedik

Rusya Devlet Başkanı Putin, Erdoğan'ın ziyaretinin "İki ülkenin de karşılıklı olarak ilişkileri onarmak istediğini doğruluyor" dedi.

Putin: Karşılıklı olarak düzeltmek istedik
Putin: Karşılıklı olarak düzeltmek istedik
GİRİŞ 16.08.2016 14:26 GÜNCELLEME 16.08.2016 14:29
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın St. Petersburg'a yaptığı ziyaretin, her iki ülkenin de karşılıklı olarak ilişkileri onarmak istediğini doğruladığını söyledi.

Rus haber ajansı TASS'da yer alan habere göre, Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev ile yaptığı görüşme sonrası konuşan Putin "Rusya Türkiye ile ilişkileri düzeltmeyi içten bir şekilde istiyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 Ağustos'ta St. Petersburg'a giderek, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmüş, normalleşme adımları somut olarak atılmıştı.

YORUMLAR 22
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    herkes uluslararası ilişkiler uzmanı olmuşşşşşşşşşş...
    Cevapla
  • Hakikat 7 yıl önce Şikayet Et
    Reisim Putine güvenme..Tarihten almamız gereken dersler var.Ruslarla kaç kez çarpışmışız kaç defa bizi sırtımızdan vurmuşlar..Bunlar batan ülkelerinin derdindeler.Biz Müslümanız şükür ve bunların bize antipatisi var sahte gülüş ve ikramlarına kanmayalım.Müslümanın müslümandan başka dost ülkesi yok.Güvenemeyiz asla.Yüzyıllardır devamede gelen haçlıların yenilgi acıları kinleri ondan..Kuralım İslam Ordularıni Cihan Ordu iman güç görsün.
    Cevapla
  • kon cihan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen kedine hayrı olmayan araplari müslümanmi sayıyorsun cok film izkemişin ezbeden bir şeyler yazmışın susda seni adamdan saysinlar
    Cevapla
  • ukaşe 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım Erdoğan, Köpeklerin elinden suriye kemiğini alamıyorsanız. Aç köpeklere suriye kemiğini göstererek birbirlerine kırdırabilirsiniz. Tarafların her biriyle gizli anlaşmalar imzalayın. Kenardan seyredin, ülkeyi askeri ve mali teknolojik açıdan güçlendirmeye bakın. Tahkim edin.
    Cevapla
  • ¿~ 7 yıl önce Şikayet Et
    Atasözi. Rustan Atan olsa Belinde Baltan olsun derler
    Cevapla
  • Gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Outin, birak artik su katil esedin etegini. Türkiye ile birlikte rusya´yi cok güzel yarinlar beklyior, Tarihe bu eli kanli diktatör ile girme!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi