Trump: Almanlar kötü, çok kötü

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Almanya’nın ticaret bilançosundaki fazlalığından şikayetçi olduğu öğrenildi.

Trump: Almanlar kötü, çok kötü
Trump: Almanlar kötü, çok kötü
GİRİŞ 26.05.2017 03:39 GÜNCELLEME 26.05.2017 03:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Spiegel dergisinin haberinde, Brüksel’de Avrupa Birliği (AB) üst düzey temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda Trump'ın Almanya’nın ticaret bilançosundaki fazlalığından şikayet ederek, “Almanlar kötü, çok kötü” sözlerini sarf ettiği iddia edildi.

"BUNU DURDURACAĞIZ"

Derginin toplantıya katılanlara dayandırdığı haberinde Trump’ın ayrıca, “Onların ABD’de sattığı milyonlarca araçlara bakınız. Dehşet verici. Bunu durduracağız.” ifadesini kullandığı ileri sürüldü.

JUNCKER KARŞI ÇIKTI

Trump’ın bu sözlerine karşı çıkan AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker’in ise serbest ticaretin herkese yarar sağladığını söylediği belirtildi.

Trump’ın önce Juncker ve AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ile bir araya geldiği, yaklaşık 45 dakika sonra toplantıya Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani ve AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini’nin de aralarında bulunduğu diğer ilgili kişilerin katıldığı kaydedildi.​

YORUMLAR 15
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir yahudi düsünürü ARTUR RUPPIN 1930 YILLARINDA,söyledigi mentalitet ki yahudinin bugün gösterdigi,tutumu,tavri budurki yarin öbürgün yahudi olmiyanin yapacagi,yahudininkinin aynisidir.
    Cevapla
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu Trump denen kisi hakli,1.ve2. Irak savasinda abd. 800 milyar ,4.5 bin askerini kaybetti,savasa katilmiyan bir CEK vererek olayi kapatan almanyanin dürüst olmadigi görülmüstür,durumun böyle olmuslugu,düsünüldügünde acaba ister,istemez amerikalilar ENAYIMI sorunu ortaya cikiyor...
    Cevapla
  • memes 6 yıl önce Şikayet Et
    bir yandan amerikayi almanyayi kotuleriz onlarin arabasina bineriz daire satin alicia
    Cevapla
  • taner 6 yıl önce Şikayet Et
    asıl amaç akıllı ol mesajı vermek nasıl milyonlarca ceza kestilerse emisyon sisteminden dolayı şimdi gene ayar vermek istiyorlar almanlara vur vur inlesin trump :)
    Cevapla
  • efe 6 yıl önce Şikayet Et
    masum kanı akıtıyorsunuzzzzzzzzz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak