Kremlin'den açıklama: Hazırlıklar başladı

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İranlı mevkidaşı Hasan Ruhani ile görüşmesinin önümüzdeki nisan ayında Türkiye'de yapılacağını, hazırlıkların başlatıldığını belirtti.

GİRİŞ 20.02.2018 00:11 GÜNCELLEME 20.02.2018 09:02
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sputnik'te yer alan habere göre Peskov, "Böyle bir görüşme için hazırlıklar yapılıyor" dedi.

Türkiye, İran ve Rusya liderleri son olarak 22 Kasım'da Rusya'nın Soçi kentinde görüştü. Üçlü zirveden Suriye Ulusal Diyalog Kongresi toplama kararı çıkmış, kongre 30 Ocak'ta Soçi'de toplanmıştı.

 

Peskov 7 Şubat'ta yaptığı açıklamada "Putin'in Erdoğan ve Ruhani ile sürekli iletişim halinde olduğunu biliyorsunuz. Bu temaslar, Suriye'yle ilgili konuların görüşülmesi kapsamında düzenli olarak yapılıyor" demişti ve yeni bir üçlü zirvenin ihtimal dışı olmadığını bildirmişti.

YORUMLAR 12
  • Gogo 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin dostu yine Türkiye'dir. Bu tablo diğer 2 devletin çıkarlarina hizmet edildigi kadardir. Biz kendi gobegini kendi kesmesi gereken bir ülkeyiz.
    Cevapla
  • m.v.p 6 yıl önce Şikayet Et
    su 3 lu ortaklik abd yi avrupayi cilgina cevirio
    Cevapla
  • Evlad-i Osmanli 6 yıl önce Şikayet Et
    Hilafeti ilan etsen halifenin sancaği altina girecek İslam ülkesi kalmadi. İran, Rusya bunlar da diplomasi için, güç politikasi nedeniyle yaninda durduğumuz ülkeler. Allah sonumuzu hayr eylesin.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Rusya İran ortalığın tozunu atmamız lazım. Yoksa bu Batılılar bizi tek tek yiyecek
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen böyle Türkiye Rusya İran ortalığın tozunu attırmamız lazım. Yoksa bu Batılılar bizi tek tek yiyecekler. Akıllı olmamız lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı