Müslümanlara tehdit mektupları korkutuyor

İngiltere'nin kuzeyindeki Leeds kentinde "Bir Müslüman'ı Cezalandır Günü" adlı eyleme destek çağrısı için ülkenin dört bir yanına gönderildiği iddia edilen mektuplar, yetkilileri harekete geçirdi.

Müslümanlara tehdit mektupları korkutuyor
Müslümanlara tehdit mektupları korkutuyor
GİRİŞ 11.03.2018 17:32 GÜNCELLEME 11.03.2018 17:57
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bir Müslümanı cezalandır günü ilan ettiler!

Sosyal medyada geniş kitlelerce paylaşılan A4 kağıtlara basılı mektuplarda, Müslümanlar'a yönelik şiddet eylemlerinin listelendiği hatta puanlandığı görülüyor. 

Saldırıları puanladılar

Mektupta, saldırı şekillerine göre puanlandırma da yapılmış. Bir Müslümanı itip kakmak 10 puan, sakal ya da başörtüsünü çekmek 25 puan, yüzüne asit atmak 50 puan, bir Müslümanı dövmek 100 puan, elektroşokla işkence etmek 250 puan, tabanca, bıçak, otomobil gibi araçlar kullanarak öldürmek 500 puan, bir camiyi yakmak ya da bombalamak 1000 puan, Mekke'ye nükleer füze atmak 2500 puan olarak listelendi.

'MÜSLÜMANLAR KENDİLERİNİ GÜVENDE HİSSETMİYOR'

Ülkedeki Müslüman karşıtı eylemleri izleyen Tell Mama UK adlı kuruluş, şu ana dek Londra, Bradford, Leicester ve Cardiff gibi kentlerde mektupları alanların kendilerine ulaştığını açıkladı.

Tell Mama UK'in direktörü Iman Atta, Müslümanların kendilerini güvende hissetmediğini söyledi.

"Bazı Müslümanlar çocuklarının sokakta oyun oynamasının güvenli olup olmadığını soruyor" diye konuşan Atta, mektupların İngiltere'deki Müslüman topluma karşı şiddeti teşvik ettiği uyarısında bulundu.

İngiltere'nin kuzeyindeki terörle mücadeleden sorumlu yetkililer de "kasıtlı olabilecek" mektupların ülkenin farklı yerlerindeki kişilere gönderildiğini doğruladı.

YORUMLAR 18
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu da zulmün, terörün başka bir şekli aslında. Beş vakit ezanımızı duyuyorsak camilerimize özgürce ve güvenle gidebiliyorsak şükretmemiz gerekir..
    Cevapla
  • Tuncer 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık haber siteleri hıristiyan veya hahudi terörünü dile getirsinler. Müslüman terörü dünya basınına yerleştirilidi. Basınımız hıristiyan terörünü dilendirilmeli
    Cevapla
  • kul 6 yıl önce Şikayet Et
    yemeden içmeden ilim bilim teknoloji lazım.yamalı gezelim ama yamanmayalım. sabah namazları bayram namazları gibi olsun dolsun camiler.
    Cevapla
  • kul 6 yıl önce Şikayet Et
    bu küffar ordusu için tam anlamıyla islama dönmemiz lazım.sabah namazları bayram namazları gibi olmalı yediklerimize dikkat etmeli iş yerinden hakkımız olanı almalı.gerekirse yamalı giyinmeli bilime teknolojiye önem vermeli.Yani gerçek İslam anlayışına dönülmeli.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu durum da özellikle Afrika Müslümanlarının ellerine büyük bir fırsat geçiyor ülkelerinde ingiliz sömürge hedeflerine karşı saldırmak ve kaynaklarının sömürülmesine engel olmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı