Mısır'dan Hamas'a 'suikast' uyarısı

Mısır yönetiminin dün ülkeyi ziyaret eden Hamas heyetine, "Gazze sınırında düzenlenecek milyonluk yürüyüş sırasında büyük olaylar çıkması durumunda İsrail'in Hamas yöneticilerini hedef alabileceği" uyarısında bulunduğu belirtildi.

Mısır'dan Hamas'a 'suikast' uyarısı
Mısır'dan Hamas'a 'suikast' uyarısı
GİRİŞ 14.05.2018 12:38 GÜNCELLEME 14.05.2018 12:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsrail'in "Kanal 2" televizyonunun haberine göre, Mısır yönetimi ülkeyi ziyaret eden İsmail Heniyye başkanlığındaki Hamas heyetine "Filistinlilerin ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını protesto etmek için Gazze'nin doğu sınırında düzenleyeceği yürüyüşte büyük olaylar çıkması durumunda İsrail'in Hamas yöneticilerini hedef alabileceğini" iletti.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye başkanlığındaki bir heyet dün birkaç saatlik ziyaret için Mısır'ın başkenti Kahire'ye gitmişti. Hamas heyetinin Mısır İstihbarat Birimi yetkileriyle bir araya geldiği görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklama yapılmamıştı. 

 

 

Gazze'nin İsrail sınırında çadırlar kuran Filistinliler, bugün ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını, yarın da Nekbe'nin 70. yılını protesto etmek için "milyonluk yürüyüş" adını verdikleri kapsamlı gösterilere hazırlanıyor. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • f.b. 5 yıl önce Şikayet Et
    tüm yahudileri düşman görmemiz gerek
    Cevapla
  • Aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Sisi bir siyonist. Sisi mason. Darbeci sisi.
    Cevapla
  • Aykut 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkez tanıdığı yahudiyi öldürürse bu iş çözülür
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    hamasi itrail hedef alir suikast yaparsa dünya da hic bir yahudi güvende olamaz bence biz müslümanlar yahudileri hic bir zaman hedef yapmadik havralinda özgürce ibadetlerini yaptilar ticaretlerini yaptilar vs ama itrail böylesi bir hataya imza atrsa müslümanlrin sabrinin tastigi an olur sanirim
    Cevapla
  • batmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir yahudi güvende olmamalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...