Almanlardan skandal manşet!

ABD'nin Brunson ısrarı ve Türkiye'ye dediğini yaptırmak için ekonomik krize sürüklemesine Batı ülkelerinden de destek geliyor. Almanya "Türkiye bize muhtaç, yardım istemeye gelecek." planları yapıyor.

Almanlardan skandal manşet!
Almanlardan skandal manşet!
GİRİŞ 10.08.2018 11:33 GÜNCELLEME 10.08.2018 11:33
Bu Habere 232 Yorum Yapılmış

Rahip Brunson'un serbest bırakılması için her türlü yaptırımı ve elindeki tüm kozları kullanan ABD, "Rahibi verin her şey normale dönsün"mesajını vermeye devam ediyor.

ALMANLAR KENDİNE PAY ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR: TÜKLER YARDIM İSTEYECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya'ya yapacağı ziyaret, dolardaki dalgalanmanın ardından Alman gazetelerinde"Türk ekonomisinin durumu" başlığıyla çıkmaya başladı. Yaşanan dalgalanmadan kendine pay çıkarmaya çalışan Almanya'nın gazetelerinden Berliner Zeitung ise "Türkiye Almanya'dan yardım isteyecek. Türkiye ekonomik krizin eşiğinde sendeliyor. Türkiye Cumhurbaşkanı yardıma ihtiyacı olduğu için Berlin'e geliyor." dedi ve ekledi:

"ALMANYA OTOKRAT LİDERE YAKINLIK GÖSTERMESİN"

"Ortadoğu ile Avrupa arasındaki en önemli tampon bölge olan Türkiye'nin istikrarsızlaştırılmasını kimse arzulayamaz. Yine de Almanya Cumhurbaşkanı'nın otokrat lidere yakınlık göstermekte acele etmesi yadırganacak bir durum."

YORUMLAR 232
  • Semra 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye olarak mültecileri derhal avrupaya göndermeliyiz. Madem kriz var, bu ateşi onlar da hissetsinler. Avrupa ekonomisi ABD yi de doğrudan etkiler.
    Cevapla
  • doctor 5 yıl önce Şikayet Et
    it gibi korkuyorlar türkiyeden
    Cevapla
  • Yeşil 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa üç kuruş mülteci yardım mı yapacak diye sınır kapılarını kapalı tutuyorsunuz..merkel hanım suriyeli mültecileri burda tutalım kırk kere geldi aradı o zaman iyidi herşey bozun anlaşmayı açın sınır kapılarını ekonomi nasıl bozuluyormuş görsünler..yaptırımsa yaptırım sizde gemileri yakın...
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye yi bir baştan başa gezin ve ne kadar zenginlikler barındırdığını görün. Ama bizim insanlardan çoğunun hiç çalışmadığını, üretmediğini görürsünüz. verin millete birer traktör. tarlaları sürsün, hayvancılık yapsın... bu kadar zengin bir coğrafyada yaşayıp ekonomik sıkıntı yaşamaktan utanırım.
    Cevapla
  • ATILLA TURK 5 yıl önce Şikayet Et
    SAKIN SIZ YARDIM ISTEMEYE GELMEYIN tersi olursa ne olacak bayan merkel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber