İki ülkeden dev hamle! Savaş uçağı üretecekler

Rusya ile Hindistan beşinci nesil savaş uçağı yapmaya hazırlandıklarını duyurdu.

İki ülkeden dev hamle! Savaş uçağı üretecekler
İki ülkeden dev hamle! Savaş uçağı üretecekler
GİRİŞ 20.08.2018 09:03 GÜNCELLEME 20.08.2018 09:03
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Birleşik Uçak Şirketi Direktörü Yuri Slyusar,  Rus medyasına verdiği bir demeçte, Rusya'nın Hindistan ile birlikte beşinci nesil savaşçı uçağı yapmaya hazırlandığını söyledi.

Hindistan tarafının bu konuda çok soru sorduğunu ve onlara kapsamlı cevaplar verdiklerini belirten Slyusar, "Hindistan'a taşımaya hazır olduğumuz teknoloji hacmini, başka hiçbir ülkeye transfer etmek istemiyoruz" dedi. Slyusar ayrıca Hindistan tarafının projeden çekilmek istediği yönündeki haberleri yalanladı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 33
  • hela 5 yıl önce Şikayet Et
    bu isin basi yine paraya variyor...
    Cevapla
  • İşbilir 5 yıl önce Şikayet Et
    Şeyy vatandaş, dünyanın her tarafına ekmek parası için çalışmaya gidiyoruz. Zenginler gitmiyor . Nezaman adalet alt tabana oturacak ? Neden milli mal almiyoruzda ,yabancı mal alıyoruz.
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    BATI yi insan lik sanan demokrasi esitlik özgürlük sanan yada bize dayatilan bu ASK zorba bir ask ne kural var ne ahlak onlar yapar ama sen yapmasin mantigi hacliya bagli olucak sin itaat ediceksin hatta tapacaksin yapmaz san mason localari siyonist sermeya gücü bati birligi silah vermeyiz bize muhtac kalirsin mantigi bide ise ne yaparsaniz yapin hatta DINIMIZE KÜFEREDIN BIZ batinin sadik en sadik en uysal köpekleriyiz ile cevaplaniyor müslüman iz ama ALlAH tan kacan müslüman iz ama peygamber den uzak duran müslüman iz ama PUTA tapan cuma dan cuma ya bayramdan bayrama camiye giden KUR ani hic acmayan LAYIK atatürk cocouklari ben bir türlü olmadim bu saydiklarimi yaaa
    Cevapla
  • Funda Ayral 5 yıl önce Şikayet Et
    60 yıldır ulusal savunmasını, siyasal partilerini ABD ye indekslemiş Bir ülkeyiz. Defalarca ambargosyla karşılaştığımız, Fethullah olayına rağmen hala 23 üssüne dokunmayan, ve F35 uçakları için ABD ye sipariş veren bir ülkenin uçak üretme konusundaki tercihi ortadadır.
    Cevapla
  • Kangal 5 yıl önce Şikayet Et
    Valla bizde girelim rusya ve Hindistanın uçak işine.
    Cevapla
  • ISBILIT55 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye kendimiz akılda yoksunmiyuz? Yoksa ellini ayağını tutanmi var ? Ey kulum sen nasıl istersen, öyle ol .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıllar sonra müjdeli haber! Türkiye ekonomisinde peş peşe gelişmeler...
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!