Kaşıkçı olayı büyüyor! Tek tek çekiliyorlar

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan 2 Ekim'de İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girmesinden beri haber alınamaması nedeniyle, küresel iş ve medya dünyası Riyad yönetimiyle ilişkilerini gözden geçiriyor.

Kaşıkçı olayı büyüyor! Tek tek çekiliyorlar
Kaşıkçı olayı büyüyor! Tek tek çekiliyorlar
GİRİŞ 12.10.2018 17:24 GÜNCELLEME 12.10.2018 17:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son olarak Amerikan CNN televizyonu, Suudi Arabistan'ın bağımsız varlık fonu tarafından düzenlenen "Future Investment Initiative" (Gelecek Yatırım İnsiyatifi) adlı konferanstan çekildi.

Daha önce Amerikan New York Times ve İngiliz Financial Times gazeteleri de aynı kararı almıştı.

 

 

Economist dergisinin genel yayın yönetmeni Zanny Minton Beddoes de konferansa katılmayacağını açıklamıştı.

CNBC televizyonu spikeri ve New York Times gazetesinin finans muhabiri Andrew Ross Sorkin de konferansa katılmayacağını açıklayan bir diğer isim oldu. Sorkin, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması ve cinayet haberlerinden oldukça rahatsız olduğunu" açıkladı.

YORUMLAR 3
  • _muhami 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd karşısında dirayet gösteremeyen bunlarada gösteremez
    Cevapla
  • Servet 5 yıl önce Şikayet Et
    her kim bunlarla masada oturur karar verirse bilsin ki yarin baslarina gelecek olay Kaşıkçı olayı olacak bu iyi bilsinler. şu an Suudilerin yaptığı iş aynı fetö işi değişen bir sey yok. olayi yap görmezler sorun yok, görürlerse inkar et tahdik bu. adamların strateji oyunu. ılımlı islam safsatasiyla kendi halkını katletmeye başladı. siyonistlerin istediklerini aynen yapıyor. bae de danışmanlığını yapıyor biz boyle anlıyoruz.
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    tek cekiliyormus gostermelik cekilme basta abd olmak uzere ab de ayni parayi gursunler hepsi unuturlar cekilmeleri bu dunya menfaat dunyasi goreceksiniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü