Rusya, Katar, İngiltere, ABD... Dünya tek ses oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesine ilişkin soruşturmanın detaylarıyla ilgili AK Parti Grubunda yaptığı açıklamayı, dünya televizyonları canlı olarak izleyicilerine aktardı.

Rusya, Katar, İngiltere, ABD... Dünya tek ses oldu
Rusya, Katar, İngiltere, ABD... Dünya tek ses oldu
GİRİŞ 23.10.2018 14:30 GÜNCELLEME 23.10.2018 14:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün yaptığı, "Salı günü Kaşıkçı ile ilgili önemli açıklamalar yapacağım" açıklamasının ardından bugün bütün dünyanın gözü Ankara'daydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması Arapça, İngilizce, Fransızca, Çince yayın yapan bütün haber kanalları ve siteleri tarafından canlı olarak anbean ülkelerindeki insanlara aktarıldı. Erdoğan'ın konuşması Arapça ve İngilizce simültane ile Rusya'dan Katar'a İngiltere'den ABD'ye birçok ülkeye ulaştı.

 

 

Başta dünyanın en önemli haber ajansları Reuters, AFP ve AP olmak üzere, CNN International, BBC News, SKY News, Bloomberg, Euronews, France24, Russian Today (RT) gibi dünyanın önde gelen televizyonlarının yanı sıra, Arapça kanallarda yakından takip etti. Arap dünyasının en önemli kanalı Al Jazeera başta olmak üzere bir çok Arap kanalı, Erdoğan'ın konuşmasını canlı verdi.

Sırasıyla, TRT Arabiya, Al Jazeera, Çin televizyonu (CGTN), Russian today (RT), Bloomberg, France24, Euronews, Rudaw, BBC News, CNN International ve SKY News...

Erdoğan'ın konuşması sadece televizyonlardan canlı olarak yayınlanmadı. Dünyaca ünlü Independent, The Telegraph, The Guardian, Sputnik, Çin ajansı Xinhua gibi haber siteleri de sosyal medya haesapları Facebook ve Twitter üzerinden canlı yayına geçtiler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    ne bıçakçıymış arkadaş?
    Cevapla
  • yolcu 5 yıl önce Şikayet Et
    bıçakçı değil kaşıkçı
    Cevapla
  • kkb 5 yıl önce Şikayet Et
    dünya canlı olarak verdi çünki açıklama yapacağım dedi o yüzden...eee sonuç...malumun ilanından yani bilinen şeylerden başka ne söyledi valla ben duymadım...
    Cevapla
  • Birtürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne dedi .bi sonuç cikaramadim
    Cevapla
  • kaan baştürk 5 yıl önce Şikayet Et
    tamamda sonuç ne , ne açıklamış ki :)
    Cevapla
  • arda 5 yıl önce Şikayet Et
    Hep öyle oluyor zaten dünya bizi izliyor bindik bi alamete gidiyoz kıyamete
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır