CNN'den ortalığı karıştıran iddia: İntikam almaya geliyor

2016 seçimlerinde Donald Trump'a yenilen Demokratların adayı Hillary Clinton'ın, 2020'de şansını bir kez daha deneyeceği ileri sürüldü.

CNN'den ortalığı karıştıran iddia: İntikam almaya geliyor
CNN'den ortalığı karıştıran iddia: İntikam almaya geliyor
GİRİŞ 28.01.2019 09:24 GÜNCELLEME 28.01.2019 09:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CNN'in kıdemli Beyaz Saray Muhabiri Jeff Zeleny, 2016 seçimlerinde Donald Trump'a yenilen Demokratların adayı Hillary Clinton'ın 2020'deki seçimlerdeki adaylığa kapılarını kapatmadığını ileri sürdü.

Açıklamada bu iddialarla birlikte Clinton başkanlık için planlarını devam ettiriyor olsa da, ABD başkanı Trump'a karşı rövanş için şimdilik herhangi bir somut adım atılmadığı belirtildi. Adaylığı yönünde güçlü iddiaların gündeme geldiğini belirten Zeleny, ''Clinton'un bir kampanya ya da planının olması gerçekten beni çok şaşırtırdı'' dedi.

2016 ABD BAŞKANLIK SEÇİMLERİ

ABD'de Cumhuriyetçi Donald Trump, ülke genelinde Demokrat rakibi Hillary Clinton'dan yaklaşık 230 bin daha az oy almasına rağmen, başkanlık için gereken 270 delege sayısını geçerek, seçimleri kazanan aday oldu.

Clinton, ülke genelindeki oyların yüzde 47.7'sini alarak, yüzde 47.5 destek gören Trump'ı geride bıraktı. Clinton buna karşın ülke genelinde sadece 232 delege kazanarak, 290 delege toplamayı başaran Trump'tan büyük fark yedi.

YORUMLAR 2
  • Meta 5 yıl önce Şikayet Et
    Fetöyü dünyada dizayn eden kılıntın aynı zamanda kılıçdaroğlu Meral akşener ve Demirtaş'ı 2009 da Türkiye'nin başına dert eden CIA ajanıdır
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    trump mantığına göre demokrat çoğunluklu temsilciler meclisinden kendisini demokratik başkan olarak atamasını isteyebilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!