Öğretmenlere 740 lira hazırlık ödeneği

Her eğitim-öğretim yılı başında öğretmenlere verilen hazırlık ödeneği, 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren ödenmeye başlanacak.

Öğretmenlere 740 lira hazırlık ödeneği
Öğretmenlere 740 lira hazırlık ödeneği
GİRİŞ 11.09.2013 09:01 GÜNCELLEME 11.09.2013 12:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Öğretmenlere her eğitim-öğretim yılı başında ödenen eğitime hazırlık ödeneği bu yıl 740 TL olarak, okulların açıldığı 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren ödenmeye başlanacak.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı imzasıyla illere gönderiler yazıda, öğretim yılına hazırlık ödeneğine ilişkin talimat yer aldı.

Bakan Avcı, şu talimatı verdi:

"Bu kapsamda eğitim öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara (ilköğretim ve okul müdürleriyle yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları dahil), 740 TL öğretim yılına hazırlık ödeneğinin 16 Eylül 2013 tarihinden itibaren ödenmesi hususunda gereğinin rica ederim."

AA

YORUMLAR 12
  • Hacı Ahmet ALAGÖZ 10 yıl önce Şikayet Et
    bu az bile.... Hangi meslek iş yeri için cebinden harcıyor. Öğretmenin evinde interneti mesleki görevi için gereklidir. Hazırlamış olduğumuz tüm dokümanlar öğretmen maaşından ödenmektedir. Tüm gün eğitim olan okullarda öğle yemeğini fahiş ücretle yiyen öğretmenlerdir. Bir çok okulda okul giderlerini öğretmenler karşılamaktadır. Okul tamiratını yaptıran, okul hademesinin maaşını ödeyen öğretmenlerde vardır. Köylerde görev yapıp günlük yol ücreti ödeyen öğretmenler vardır.
    Cevapla
  • kemal özyurt 10 yıl önce Şikayet Et
    eğitime hazırlık ödeneği mi ?. her ne demek se ---- normal maaş larını almıyorlarmı öğretmenlerimiz -----o zaman emekliye alışverişe hazırlık ödeneği versin !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! bence çok az 1740 olmalı hatta 2740
    Cevapla
  • ayhandemir 10 yıl önce Şikayet Et
    emeklerinin karşılığı bu değil ama . bunu bütün türkiyeye yaymak lazım bence öğretmenler nasıl eğitim öğretime hazırlanıyorsa memurlar da hazırlanıyor bütün memurlara öğretmenlerimize verilen eğitime hazırlık ödeneği verilmeli ben memurum benim üç çocuğum var lisede ortaokulda ilkokulda okuyan benim çocuğumun ihtiyacı eğitim malzemesi yokmu ben bunu öğretmenlerime hakaret olsun diye söylemiyorum türkiye gerçeği bu yapacak bir şey yok ama bu eğitime hazırlık ödeneği türkiyedeki bütün çalışanlara verilmeli saygılarımla bütün öğretmenlerime çocuklara başarılar dilerim
    Cevapla
  • mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    öğretmene az bile. evde 2 çocukla baş edemeyenler,çıkmışlar burda öğretmene laf konuşuyor..kıskançlıktan başka bir şey değil..okusaydınız siz de öğretmen olsaydınız kardaşım..öğretmenlerimiz en yüksek maaşı almalı..bu ülkenin kurtuluşu eğitimde..
    Cevapla
  • Fatih YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    EVDE ÜÇ ÇOCUGUNA BAKAMAYAN. ödevlerini yaptıramayan, daha ilkokul ödevlerini bile anlamayan sayın veliler öğretmenlikten ve onların halinden anlayamazsınız, 40-50-60 cocugu eğiten öğretmenler daha fazlasını hakediyorlar,, vır vır edeceğinize sıkıyorsa evde kendiniz verin eğitimini,,, sağlıkçı, esnaf, doktor avukat herşey olabilirsiniz ama öğretmen olmadığınız için onların durumundan anlayamazsınız, yırtınmayın, çocugunuzun dersleri zayıf gelince öğretmen peşinden koşmaya devam edin, çocugu okula gönderip evde rahat edelim başımız şişmesin diyecek kadar , çok gezi zekalılar var maalesef, olumsuz yorum yazanlar gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!