2 bine yakın personel açığa alındı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), FETÖ soruşturması kapsamında, bin 980 personel açığa alındı.

2 bine yakın personel açığa alındı
2 bine yakın personel açığa alındı
GİRİŞ 21.12.2016 18:17 GÜNCELLEME 22.12.2016 09:01
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

MEB'de aralarında öğretmenlerin de bulunduğu bin 980 personel hakkında, FETÖ terör örgütüyle irtibatlı oldukları gerekçesiyle görevden uzaklaştırma tedbiri alındı.

Bakanlıkta, "görevde bulunmasında sakınca görülmesi nedeniyle" uzaklaştırma tedbiri uygulanan personel hakkında inceleme ve araştırma çalışmaları devam ediyor.

YORUMLAR 75
  • Şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle mağdur kelimesi kullanılması. Bu kelimeyi söyleyenlerin hepsi kripto fetöcüler. Tekrar göreve başlayanların tamamı atılanlardan daha tehlikeli.Çünkü bunların arkasında ya vekil yada başka bir güç var. Bu ülkemizin var olma mücadelesi.
    Cevapla
  • milli irade 7 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden bırakılan ve açığa alınanların tamamı haşhaşi. Bunlar tövbe edip biat etmek için değil liderlerinin en ufak emrini yerine getirmek için programlanmış birer robot gibidirler. Kadının dan erkeğine bu örgütün yeminli teröristleridir. Kiminin kaseti kiminin minnetli şekil de yerleştirilerek bir yerlere gelmişlerdir. Bağlantıları ile değerlendirilip içeriye tıkılmaları elzemdir.
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    benim bildiğim üniversitelerde bunlar daha yoğun. fakat üniversiteler de çok ağırdan alıyor bu işi. birçok üniversite politize olmuş durumda. bilimi, ilimi unuttular memleket kurtarıyorlar. arkadaş memleketi yaptığınız eğitim, yeni bilimsel buluşlar, yaptığınız uluslararası başarılar kurtaracak. siyasetle politika ile ne işiniz var. hele şu tv lere çıkıp prof. adı altında ahkam kesenler yok mu.(işi siyaset bilimci olanlara laf yok) işinize bakın bilim üretin sayın hocalarım.
    Cevapla
  • Asım 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki bunlar olacak kolay kolay temizlenmez bunlar zamanın bakanı Mit elemanlarının aylığını CIA ödüyor demişti bir zamanlar düşünebiliyormusunuz ülkenin bütün sırlarının mahremiyetinin korunması gereken kurumdaki çalışanların aylıklarını başka bir ülkenin istihbarat servisi ödüyormuş ama artık işleri değişti Büyük Türk Milleti uyandı yeniden kurtuluş savaşı veriyoruz Çanakkale Şavaşı yapıyoruz sadece isimleri farklı Allah güvenlik güçlerimize tüm halkımıza yardım etsin Bunca verdiğimiz şehitlerin kanı yerde kalmasın inşallah
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    bu hususta herkes mutabık gibi fakat kimse bu kripto fetöcü olarak kurumlarda bilinenler hakkında bir işlem yapmak istemiyor. devletin bir an önce yok şu kırmızı, gri liste diye ayrımı yapmadan bir an önce harekete geçmesi gerekir. bak gri listede görünen kişinin ne hale geldiği Rus elçisi olayında görüldü. bu işin grisi, kırmızı yok hepsi aynı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim