Tacizciyi dövüp tavana astılar

Konya'da Mustafa B. ve ağabeyi Hacı B., eşinden boşanan kız kardeşini taciz ettiği iddiasıyla 32 yaşındaki Doğan Ü.'yü,evde el ve ayaklarından iple bağlayıp dövdükten sonra,ipin ucunu da tavana bağlayarak polise haber verdi.

Tacizciyi dövüp tavana astılar
Tacizciyi dövüp tavana astılar
GİRİŞ 09.04.2013 11:25 GÜNCELLEME 09.04.2013 11:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, dün merkez Karatay İlçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi Tomurcuklu Sokakta meydana geldi. 2 çocuk annesi 35 yaşındaki A.B.'yi iddiaya göre sürekli taciz eden aynı mahallede oturan TIR şoförü Doğan Ü., dün yine kadının evine geldi. A.B. de kardeşleri Hacı B. ve Mustafa B.'ye haber verdi.

TAVANA BAĞLADILAR

Eve gelen iki kardeş, iple el ve ayaklarını bağladıkları Doğan Ü.'yü dövdü. Ardından ipin ucunu tavandaki çengele bağladıktan sonra sonra polise haber verdi. 

Kanlar içinde kalan Doğan Ü., eve gelen polis tarafından çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. İki kardeş de gözaltına alındı. A.B. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • serkan çetin 11 yıl önce Şikayet Et
    .... belki adam çocuklarını görmek için eski karısının evine gidiyor karısı da çocukları babasına göstermemek için eski kocasını abilerine dövdürtüyor sonrada taciz olayı yüzünden dövdük diyorlar olamaz mı yani
    Cevapla
  • serkan çetin 11 yıl önce Şikayet Et
    gel de evlen şimdi. bu tip haberleri görünce hiç evlenesim gelmiyor . şimdiki kadın psikolojisi şöyle varlıkta yanındayım yoklukta baba evindeyim yani kısacası sıkıntıya gelemiyoruz. koca ne yapsın yuvanın dağılmaması için karısına dil döker yalvarır ve sonra da kadınlar kocalarını abilerine akrabalarına dövdürtür. gel de evlen şimdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber