Birahanede silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan bir birahanede silahlı kavga çıktı. Birahane müşterisi olduğu öğrenilen kimliği belirsiz bir kişi, mekanda sağa sola rastgele ateş açtı. Olayda, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Birahanede silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı
Birahanede silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı
GİRİŞ 01.05.2013 06:24 GÜNCELLEME 01.05.2013 06:24

Olay, Bayraklı ilçesi 1644 sokakta bulunan bir birahanede gece saat 23.45 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, birahaneye müşteri olarak geldiği tahmin edilen kimliği belirsiz bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle mekanda sağa sola ateş açtı.

Açılan ateşte, birahane sahibi olduğu öğrenilen Muharrem Çetinkaya (57), birahanede müşteri olarak bulunduğu ileri sürülen Osman Saklıca (38) ve kimliği açıklanmayan bir bayan yaralandı. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçarken, mekanda bulunanlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılardan Çetinkaya ve Saklıca Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, ismi öğrenilemeyen bayan ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

İKİ YARALININ DURUMU AĞIR

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan iki yaralıdan vücuduna 4 kurşun isabet eden Çetinkaya hemen ameliyata alınırken, Saklıca ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çetinkaya ve Saklıca'nın sağlık durumlarının ağır, özel bir hastaneye kaldırılan yaralı kadının sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Olay sonrası birahaneye gelen uzman polisler detaylı inceleme yaparken, olay sonrası kayıplara karışan kimliği belirsiz zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şehitliklerde buruk Anneler Günü: Acıları ilk günkü gibi taze!
Sınır duvarında delik açarak Filistinli çocuklara su ve yiyecek verdi