Önce tokatladı sonra boğulmaktan kurtardı

Hatay'da nehre atlayan Suriyeli vatandaşı kurtarma sırasında ilginç anlar yaşandı.

GİRİŞ 28.10.2014 17:49 GÜNCELLEME 28.10.2014 19:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Asi Nehri'ne atlayan Suriye uyruklu genci kurtarmak için nehre giren kişi, yanına yüzdüğü Suriyeliyi önce tokatladı, sonra kenara çekip kurtarma ekiplerinin attığı ipe bağladı.

Olay, Hatay merkezdeki Ata Köprüsü'nde meydana geldi. İddiaya göre Suriye uyruklu olduğu belirtilen ve kimliği açıklanmayan genç bir erkek, henüz bilinmeyen bir nedenle Asi Nehri'ne atladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Ekipler suda sürüklenen Suriyeli kurtarmak için çalışma başlatırken, dönmesi için de çağrı da bulundu. 

Suriyeli gencin suda sürüklendiği gören bir kişi, kıyafetlerini çıkararak nehre atladı. Kimliği açıklanmayan bu kişi, yanına yüzdüğü Suriyeli'ye önce bir tokat attı, daha sonra da tutarak nehrin kenarına getirdi. Burada halata bağlanarak yukarı çekilen Suriyeli, ambulansa binmemek için bir süre direndi. Daha sonra ambulansa bindirilen ve akli dengesi yerinde olmadığı söylenen Suriyeli genç, Antakya Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

YORUMLAR 11
  • tokadı... 9 yıl önce Şikayet Et
    boğulan kişi can havliyle kendisine sarılmaması için atmıştır tokat meselesini fazla abartmamak gerekir...
    Cevapla
  • ankaralı 9 yıl önce Şikayet Et
    normal olmayana anormal yaklaşmak ne kadar akıllıca?
    Cevapla
  • Sabit Kal 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne tokatı ya, adama resmen okalı yumruk atıyor, sonrada yumruktan eli ağırıyor. Böyle salakça kurtarmamı olurmuş. Daha yukardan emri alıyor zaten ''bir iki tane yapıştır'' diye. Eğer sizin yaptığınızı Avrupalılar Türklere yapsa, bir tane Türk Avrupa'da kalmazdı. Biraz adam olun adam.
    Cevapla
  • Derya 9 yıl önce Şikayet Et
    Acaba nedn kalkışmış intihara ?kimbilir kaç işte , çalıştı hakkını alamadı binlerce suriyeli gibi.kimbilir evler sırf suriyeli diye nasıl insafsız fiyatlara kiralandı?kimbilir kaç kişi kulaktan dolma fitnelerle dolup suriyeli olmak bir suçmuş gibi baktı garibana .suiyede yaşadığı kaybettiğinin üzerine kimbilir kaç yara daha eklendi burda ?
    Cevapla
  • modern köle taşeron 9 yıl önce Şikayet Et
    ellerine saglık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı