Gazi'deki 'Gezi Parkı' eylemine sert müdahale

Gazi Mahallesi'nde Gezi Parkı gösterilerine polis müdahale etti. Taş ve havai fişeklerle polise saldıran göstericiler, tazyikli su ve biber gazıyla etkisiz hale getirildi.

Gazi'deki 'Gezi Parkı' eylemine sert müdahale
Gazi'deki 'Gezi Parkı' eylemine sert müdahale
GİRİŞ 08.06.2013 23:03 GÜNCELLEME 08.06.2013 23:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gazi Mahallesi'nde Taksim Gezi Parkı eylemcilerine destek amacıyla yapılan gösterilere polis müdahale etti. İsmetpaşa Caddesi üzerinde saat 22.00 sıralarında toplanan yüzlerce gösterici, Gezi Parkı eylemlerine destek bahanesiyle ortalığı savaş alanına çevirdi.

Göstericiler cadde ortasına sürükledikleri çöp konteynırlarını tek tek devirerek ateşe verdi. Çevrede güvenlik önlemleri alan Çevik Kuvvet ekipleri ve araçlarına taşlarla ve havai fişeklerle saldıran göstericiler, polisin tazyikli su ve biber gazlı müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

Kalabalık gösterici grubu, yapılan müdahalenin ardından ara sokaklara dağıldı. Ara sokaklarda yeniden toplanan ve yine polise saldıran eylemcilere yönelik müdahaleler yer yer devam ediyor.

Bölgedeki gerginlik sürerken, bölgeye çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Canımız polislerimiz Aslanlarım benim göz açtırmayın bir avuç çapulcuya..... .....elleriniz dert görmesin ?..ALLAH yar ve yardımcınız olsun?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak