Sierra'nın öldürüldüğü yerde bir ceset daha!

ABD'li turist Sarai Sierra'nın öldürüldüğü tarihi surlarda bir kişinin yanmış cesedi bulundu.

Sierra'nın öldürüldüğü yerde bir ceset daha!
Sierra'nın öldürüldüğü yerde bir ceset daha!
GİRİŞ 13.08.2013 19:29 GÜNCELLEME 13.08.2013 20:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fotoğraf çekmek için İstanbul'a gelen ABD'li turist Sarai Sierra, Cankurtaran'daki tarihi surlarda Laz Ziya lakaplı Ziya T. isimli bir kişi tarafından öldürülmüştü. Sierra'nın öldürüldüğü Cankurtaran surlarında vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi fark edildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, surların içinde bulunan küçük bir dehlizde yanmış bir erkek cesedi buldu.İnceleme yapan polisler, tamamı yanmamış erkek cesedinin üzerinde Yusuf A.(63) adına düzenlenmiş bir İETT seyahat kartı buldu. Yusuf A.'ın cep telefonunun kısmen yandığı bildirilirken, telefondaki son görüşmeler mercek altına alınacak. Yapılan ilk incelemede cesette darp izlerine rastlanırken, polis Yusuf A.'ın başka yerde öldürüldükten sonra surlara getirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Cumhuriyet Savcısı ve polisin incelemesinin ardından Yusuf A.'nın  cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adlı Tıp Kurumuna kaldırıldı.Yusuf A.'ın katil ya da katillerini yakalamak için soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: TRTHABER
YORUMLAR 2
  • Mehmet ünsal 10 yıl önce Şikayet Et
    Sarai Sierra daki başarınızı bu cinayettede gösterebilirsiniz umarım,. Bakalım basın ne kadar takipçi olacak kendi vatandaşına! Ölen kişiye Allah' tan rahmet diliyorum.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. emniyet mensuplarının allah yardımcıları olsun . insanlıktan cıkmış bunlar ne istiyorsunuz allah c.c nin veriyi çanı almak ile dunyanızı ahiretinizi karartıyorsunuz dunyalık heves hırslar ile
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi