Balyoz kararı öncesi 'sinirlendiren' çikolata

Balyoz kararı öncesi Yargıtay binası önünde ilginç bir olay yaşandı. Genelkurmay Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesi Balyoz sanıklarına çikolata gönderdi. Balyoz sanığı gazi albayın karısı çikolatayı basın mensuplarına dağıttı, üzerine ay-yıldız olan kutuyu da yere attı.

Balyoz kararı öncesi 'sinirlendiren' çikolata
Balyoz kararı öncesi 'sinirlendiren' çikolata
GİRİŞ 09.10.2013 10:54 GÜNCELLEME 09.10.2013 11:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Polisler tutanak tutmak istedi, sanık eşi kutuyu yerden aldı, tutanak tutulmadı.

Genelkurmay Başkanlığı, Balyoz Davası sanıklarına da duruşmadan bir gün önce Kurban Bayramı nedeniyle çikolata gönderdi. Balyoz sanığı gazi Albay Hasan Basri Aslan'ın eşi Nefise Aslan, çikolatayı bu sabah Yargıtay'daki duruşmaya getirdi ve kapıda bekleyen basın mensuplarına dağıttı.

POLİS TUTANAK TUTUMAK İSTEDİ

Nefise Aslan, üzerinde Türkiye haritası ve ay-yıldız bulunan kutuyu sinirlenip yere atınca polisler tutanak tutmak istedi. Aslan, kutuyu yerden aldı ve tutanak tutulmadı.

"HAYATIMIZ KARARDI"

Nefise Aslan, Hürriyet'e karar öncesi son derece heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ben çocuklarıma ne diyeceğim. Kızım 14, oğlum 26 yaşında. Psikolojileri bozuldu. Geçen bayram, yap-boz kule (jenga) tahta oyuncak hediye gönderdiler. Hayatımız gibi. Yapın bozun diyorlar. Hayatımız karardı. Bu bayram da gazi, şehit yakınları ile birlikte bana da duruşmadan önce Genelkurmay'dan çikolata gönderdiler. Çikolatayı dışarda basın mensuplarına dağıttım. Kutuyu da sinirlendim yere atım. Bir polis kutunun üzerinde Türk bayrağı var diye tutanak tutmak istedi, kutunun üzerinde bayrak olduğunu görseydim zaten yere atmazdım. PKK ile mücadele ederken, aslansın kaplansın diye Doğu'ya gönderdiler, şimdi PKK'lılar başköşede bizimkiler hapiste."

YORUMLAR 13
  • m.ömeroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    milletin psikolojisi ne olcek hanımmm!!!. milletin hayatıyla jenga gibi oynadıklarında iyiydi değil mi? kutunun üstündeki bayrağı göremeyen bu davadaki inceliği nasıl görecek? YETER SÖZ MİLLETİNDİR!
    Cevapla
  • Ömer Şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    GENEL KURMAY HATALI. Genel Kurmay diğer yargılamalarda da örneğin bir astsubayın yargılanmasında da bu geleneği yapıyor mu Paşa diye bunlara torpil mi geçiyor. Başka işi yok mu bunların devletin parasını çar çur ediyorlar
    Cevapla
  • Vatandaş 10 yıl önce Şikayet Et
    Metin Türkoğlu'na cevaben. Bu iş ortaya çıkmayıp, o paşalar yargılanmayıp, ceza almamış olsalardı, şimdi içlerinden birisi Cumhurbaşkanı idi.
    Cevapla
  • halit öner 10 yıl önce Şikayet Et
    BETON!!!! ZİHNİYETLİ KAFALAR......HASTA RUHLU ZİHNİYET........ Bu CÜRUHlara, birilerinin milletin cebinden ayrılan bütçeyi çarçur etmeyip,yatırımlara yapılması gerektiğini söylemesi lazım....
    Cevapla
  • halit öner 10 yıl önce Şikayet Et
    HERŞEYE RAĞMEN.... Bütün direnmelere ve 60-80 li yılların imtiyazlılarını koruyan anayasaya rağmen:bu günü görmemizi sağlayan,emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLERİMLE,SAYGILAR SUNARIM...Artık uyanıyoruz sanırım,önümüzdeki yıllarda göreceğiz bunu,dimdik durabilirsek millet olarak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı