Bu belediyeden İsrail'e boykot kararı

Bursa'nın Yıldırım ilçesi belediyesi, 14 gündür Gazze'ye bomba yağdıran İsrail'in mallarını boykot etme kararı aldı.

Bu belediyeden İsrail'e boykot kararı
Bu belediyeden İsrail'e boykot kararı
GİRİŞ 21.07.2014 14:20 GÜNCELLEME 21.07.2014 14:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail'in 14 gündür Gazze'ye saldırması nedeniyle Türkiye genelinde 'İsrail ürünlerini boykot et' çağrısı yapılıyor.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi sosyal tesisleri de bu çağrıya kulak verip İsrail ürünleri satışını yasakladı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Coca Cola ve tüm İsrail ürünlerini belediye tesislerinde boykot ettiğini açıkladı.
 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin bu kararı ülke genelinde tebriklerle karşılandı. Bazı Twitter kullanıcıları, kararın tüm Türkiye'de uygulanması çağrısında bulundu

YORUMLAR 4
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Lüks tüketim olmasının dışında zararlı olan bu içeceğin tüketilmesinde bile birlik olamıyorsa Müslümanlar. biz herşeyi hakediyoruz.filistinli çocukların katili israilse bizde göz yumanıyız.yazıklar olsun sözde türk sözde müslüman diye geçinen bu ürünleri alan herkese.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    Alkışşşş. Helal olsun belediyeye gerisi diğer miyop belediyelere diyelim.Eminönü belediyesi de turizmci gibiçalışan ortaöğretim öğrencilerini turistik yerlerde çalıştırıyor turistlere yardımve rehberlik yapan öğrenciler gördüm alkışlıuor ve devamını diliyorum Burs para yardımı alacaklarsamümkün olan çalışmayı yapmadan vermeyin ki bilsin kıymetini
    Cevapla
  • MİRVAN BEZGİN 9 yıl önce Şikayet Et
    Antalya Kepez Belediyesi İsrail'e boykot kararı . Katil İsrail'in Filistin'deki katliamı sebebiyle Antalya Kepez Belediyemiz Sosyal Tesislerine Coca-Cola ve diğer yahudi ürünlerinin alımını iptal ettik ve tüm kurumlardada iptal edilmesi temennimizdir.
    Cevapla
  • adamadam 9 yıl önce Şikayet Et
    adam. Ben zaten her zaman yerli malı kullanmaya dikkat ediyorum. Özellikle çocuklarımıza öğretmeliyiz nedenleriyle beraber.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı